fuhuş,genç bir kız,cinayet .. SORU

streetspirit

Konuyu Açan: streetspirit

27.10.2014 23:18

Uzun zaman önce izlemiştim bu filmi aklımda kalan bir kaç detay var .Bağımsız bir film. Emin değilim ama iskandinav filmi olabilir. Ya da Belçika,Hollanda yapımı.(Tabi sadece tahmin.)Güzel ,ergenlik döneminde genç bir kız vardı ( en fazla 16-17,belki daha da küçük) annesiyle yaşayan .Sorunları olan bir kızdı.Evde annesiyle para yüzünden kavga ettiklerini hatırlıyorum. Yanılmıyorsam sevgilisi vardı ,filmin başlarında bir çimenlikte buluştuklarını hatırlıyorum.(emin değilim)Daha sonra başka bir adam bu kızı çeşitli vaatlerle kandırıyordu ve fuhuşa zorluyordu.Giyinip süslenip bara gittiğini hatırlıyorum.Belki de müşterileri bardan buluyordu. Lilya forever filmine benzer bir filmdi.Filmin sonlarında kızı annesinden,evinden baya uzakta yüksek katlı denize sıfır bir apartmana getiriyordu adam. Apartmanda bir adam öldürülüyordu . Ama kız mı öldürüyordu hatırlayamıyorum. Çok net hatırladığım bir şey de kız saçlarını kesiyordu o apartmanda , filmin sonlarına doğru,baya kısa. Denizin kenarında falan yürüdüğünü hatırlıyorum kızın . Bir de peşindeki adam ya da adamlardan kaçtığını,akşam karanlığında koşarak o kısa saçlarıyla.Bilen,tahmini olan yardımcı olursa sevinirim.
Hayır ,değil.Teşekkür ederim.
trade 2007 ?
Maalesef hiç biri değil. Filmdeki kızın gözleri çok güzeldi ,renkliydi.Kızın kendisi de çok güzeldi. Saçları hep uzundu ama filmin sonunda ya kesiyorlardı ya da kendisi kesiyordu. Sanırım kıyıda köşede kalmış bir film :(
filmi daha araştırmadım.hemen umutsuzluğa kapılma.yarın akşam buraları bi daha kontrol et istersen :)
Human Trafficking(2005 TV Movie)

Transe(2006)

Reckoning (TV Movie 1996)

Spartan(2004) bu filmlere bi göz at
Maalesef hiç biri değil,sağ olun . Yalnız Transe filmindeki kıza benziyordu.Fakat benim filmdeki kız küçüktü en fazla 16-17. teşekkür ederim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL