Film ekleyemiyorum. SORU

dery

Konuyu Açan: dery

11.08.2009 15:28

Bütün alanları doldurmama rağmen ilk üye olduğumdan beri hep aynı hatayı alıyorum.

HATA!
Doldurman gereken alanları boş bırakmamalısın!



Sitede bir hata olduğunu düşünüyorum. Şans eseri bir kaç denememden sonra bir film ekleyebilmiştim çok önce. Kaç kez mail attım fakat hiç cevap gelmemişti, sonra soğuyup siteyi bıraktım. Şimdi tekrar döndüğümde yine aynı sorun devam ediyor..
Merhaba Dery,

film ekleme panelinde teknik bir sorun bulunmamaktadır. belirteceğim yönergeleri izleyerek bir daha denemeni ve aynı hata ile tekrar karşılaşman durumunda bize geri bildirimden dönmeni rica ediyorum.

Eklemek istediğiniz filmin site üzerinde olmadığını tespit edin.(site aramasını kullanarak)
Ekleme formundan ekleyeceğiniz filmi aratın ve gelen listeden eklemek istediğiniz filmin linkine tıklayın.
Sonraki adımda ise sayfanın tam olarak yüklenmesini bekleyin. gerekli alanları doldurun. Ve onaylayın.

Not: Hiç bir bilgi girmeseniz bile film ekleyebilirsiniz. Ama bunu denemeyin.:)



İyi Seyirler...
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, artık ekleyebiliyorum :) Daha önce Ekleme forumunda filmi IMDB numarası ile aratıyordum ve liste karşıma çıkmıyordu hala daha öyle fakat ismiyle aratınca oldu ve filmi bulup seçebildim. Panelin IMDB ile aratma kısmında bir sorun mu var yoksa benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum fakat yine de haberiniz olsun. Bir de filmi ekledikten sonra tekrar düzenlemek istediğimde koyduğum afiş sitede gözükmüyor, bir kaç kez üst üste resim adresini tekrar girerek düzenledim fakat sonuç aynı.

Tekrar çok sağolun, kolay gelsin.
Tekrar merhaba Dery,



imdb numarası : tt12345678 olan bir filmi imdb numarası ile aratacağınız zaman film ekleme panelinde imdb id yazan kısma sadece rakamları yazınız. tt harflerini dahil etmeyiniz.





resim eklerken : resim uzantısı *.jpg olmalı. ayrıca ekleyeceğiniz url'nin sağlam olup olmadığını kontrol etmelisiniz. bu kurallara uymanıza rağmen sorun çıkıyorsa. sağlam olduğunu düşündüğünüz url'yi özet kısmının son satırına ekleyiniz. Biz o filmi onaylarken resmi sizin yerinize dahil edebiliriz.





Biz teşekkür ederiz..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL