Bir Alice in Wonderland filmi olabilir SORU

tuhafakillimuzi

Konuyu Açan: tuhafakillimuzi

25.10.2014 10:58

2000li yıllarda kanal 1in yeni açıldığı dönemde izledim.Sonradan renklendirilmiş bir filme benziyordu.Belkide hafızam beni yanıltıyor ve siyah beyaz bir film.Sadece ormanda geçen bi kaç sahneyi hatırlıyorum.Alice harikalar diyarındaki kızın yaşlarında bir kız ormanda ağaçlarla,hayvanlarla filan konuşuyordu.Shakespeare'in ünlü bir sözünü söylüyordu birine.''Aptallar akıllı olduklarını zannederler ama akıllı bir adam aptal olduğunu bilir.'' Film büyük ihtimalle Alice Harikalar Diyarında'nın bir uyarlaması.Filmden fazla bir şey hatırlamadığım için o sahneyi mümkünse görmek istiyorum.Alice in Wonderland (1949) değil. Stop-Motion bir filme benzemiyordu.Bi zahmet el atarsanız sevinirim :)
teması benzesede The Wizard of Oz değil tabiki
Kaede şaka yapıyor olmalısın tideland 2005 yapımı bir film.Aradığım film çok eski benim.Alice 1988 ise stop-motion bir anime..
Öncelikle selamlar tams :) Nasılsın? Hangifilm'den pek umut çıkmadı sanırım. Biraz bakındım senin dediğin söz As You Like It adlı filmde geçiyormuş sanırım. 3 tane filmi var. 1936, 1978 ve 2006. 2006 çok yeni fakat 1936'daki filme bir göz at istersen. Senin dediğin sahneyi bulamadım fakat hayvan kılığında insanlar, orman ve bir kız gördüm sahneleri atlarken. Belki görünce hatırlarsın.

1936

1978
Slm OKG.Teşekkür ederim sen nasılsın?Hangi film bu sıralar biraz ıssız.Baktım millet burada bende faaliyetlerime burada devam edeyim dedim :).Filme gelince 1936 yapıma biraz göz attım pek bir şey çağrıştırmasada olabilir(benim aklımda daha küçük bir kız vardı).geniş bir zamanda filmi izliycem bakalım.Teşekkür ederim yardımın için.
İyiyim ben de teşekkürler :) İyi yaptın ya şu sıralar bir yenilenme aşamasında diye site çok iyi durumda değil ama güzel burası :)

Replikten araştırınca bu film karşıma çıktı bir şansımı deneyeyim dedim, sonucu bildirirsin :)
henüz izlemedim o yüzden sallıyorum ama şu film olabilir gibi geldi bana; http://www.filimadami.com/film/4760/labyrinth/
Yulunga bu film olamaz.Daha eski bir filmdi bundan eminim.Gayretin için teşekkürler.
kronolojik sıraya göre düzenlenmiş 105 tane Alice uyarlaması,

mesela aradığın film bu olabilir Alice In Wonderland (1949)

en iyisi listeden bir araştır, belki faydası olur.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL