o sigaralar bitmeden çıkmak yok... SORU

ksantippe

Konuyu Açan: ksantippe

23.02.2013 01:22

hayal meyal aklımda bir sahne arkadaşlar.. yabancı bir film.. sene kaç kim oynar hiçbir fikrim yok.. Birisi (başroldeki abi sanırım hatta zenci gibi hatırlıyorum ama olmayadabilir) bir musibet bin nasihatten yeğdir kıvamında birşeyler anlatırken bir flashback oluyor.. çocukluğuna gidiyoruz.. sigara içerken yakalanıyor babasına.. babası aman etme yavrum falan diyeceğine yada bir daha içerken görmiyim diyip sigarayı elinden alacağına dair bir beklenti oluşuyor sahnede.. ama babası o bir paket sigarayla bu çocuğu tuvalete kapatıyor ve " o paketin hepsi bitecek diyip sanırım kısada bir süre veriyor" çocuğun sigara içmekten midesi bulanıyor.. nefret ediyor o gün sigaradan.. galiba bir dahada içmiyor.. böyle bir sahneyi hatırlayan var mı a dostlar? bilindik bir filmde olabilir..
sahneyi hatırladım ama filmden çok emin değiliim. sanırım Blinkende Lygter(parıldayan fenerler) filmindeydi. başlığı okuyunca direkt o film geldi aklıma o olabilir oyüzden.

http://www.filimadami.com/film/15203/blinkende-lygter/
ahh umarım bu filmdir .. en kısa zamanda seyredip söylicem..
adamin cocukluguna gidip sahneyi gormesi yok ama ayni muhabbetti yasli amca zenci birine anlatiyo brewsters millions filminde.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL