hacı abi listen to me SORU

A

Konuyu Açan: aessea

25.05.2009 05:50

kanal d 'de sabahları erken saatte yayınlanan bundan bi 8-9 yıl önce bir dizi vardı ,daha öncede sanırım cine 5 te yayınlanmıstı .. korku ve gizem öğeleri içeren bi diziydi, mahalleye yeni taşınan çocugun komsularının ve arkadaslarının garip olaylarını anlatıyordu fantastik bişeydi.. bir örnek vereyim o zamanlar cok etkilenmiştim ya:D komsularından biri(bayan) yiyecek saklama kabı pazarlıyor, bu kap hava almıyor mu artık noluyosa cok taze tutuyo yiyecekleri, bu kadının oğullarında da şöle bi durum var oğulları hep cocuk hiç büyümüyorlar kadın da hiç yaşlanmıyor ..meğer sen tut kendine yatak boyutunda saklama kapları yaptır , oğlanları da yatır içine hiç yaşlanmadan mutlu mutlu yaşa .. sonra olay cözülüyor.. bu dizinin adını bilen varsa adını oğluma/kızıma göbek adı yapacağım :P
Sanki ... kasabası gibi bişeydi. ama öyle olmayabilirde. Hatırlamaya yardımcı olarak farklı farklı bölümlerden aklıma gelenler:

-kasabayı yeşil bi sıvı kaplıyodu
-çok çok yükseklere zıplatabilen basket ayakkabısı vardı
-atm bozuluyodu istedikleri kadar para çekiyolardı. hatta esas eleman kendine limuzin almış, para bakan arkadaşlar bulmuştu.
bakındım biraz ama bulamadım ben de diziyi. başroldeki karakterin adı marshall'dı diye hatırlıyorum. belki bulmakta faydası olur.

bir de elemanın saatini bir saat geri almadığı için paralel bir evrende uyandığı bölüm vardı galiba.
Sanırım Goosebumps'tan bahsediyorsun.

http://www.imdb.com/title/tt0111987/
Dizi Jetix'te veriliyordu eski fox kids kanalı
goosebumps filmini filimadami.com'dan da inceleyebilirsiniz. eklenmiştir.
yıllardır buraya ara ara bakıp bu goosebumps değildi deyü hayıflanıyodum. derken bugün biraz aradım ve bahsettiğin konunun geçtiği diziyi buldum; Eerie Indiana. ama yayınlandığını söylediğin saatler ve kanallar goosebumps'ın. ikisi karışmış sadece. şu da dizinin açılışı;

http://www.youtube.com/watch?v=eU-DAWveB_g
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL