Amazon? Seçilmişler? SORU

K

Konuyu Açan: kalbimdengelens

06.06.2009 17:12

6-7 sene önce kanald de yayınlanan bir diziydi bu. uçak kazası olur ve okyanusun ortasında bir adaya düşen uçaktan bazı yolcular kurtulur. lostvari bişiydi bu. amazon ormanlarına mı düşüordu uçak neydi tam hatırlamıyorum. kurtulanlardan biri de uçağın hostesi mavi gözlü bir kadındı. neyse bu kurtulanlar adada hayatta kalmaya çabalarken kendilerine seçilmiş diyen bir grup insanla karşılaşıyorlar, bu gurubunda başında gandalfın kızılderili versiyonu olan bir dede vardı. uzun beyaz saçlı, elinde uzun bastonu falan. sonrasında neler oluyor hatırlamıyorum, rastlayamadım bir daha televizyonda. var mı bu dizinin adını hatırlayan?
dizinin adı "amazon"dur. Peter Benchley tarafından yaratılan dizi 1999-2000 yılları arasında yayınlanmıştır. Bu da plot summary'si

A commercial aircraft (Trans Rio Airlines flight 767 to Rio de Janeiro) crashes in the Amazon jungle, leaving six survivors. After the terrifying air disaster, as they wait for rescue, they must cope with an extremely hostile environment: piranhas, deadly snakes, flesh-eating ants, poisonous plants, hostile tribes and more.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL