61. Emmy Ödülleri

evek katılıyorum. biz yine de mahallece barney'i bekliyoruz.
Şimdi düşündüm de (arada düşünüyorum istemeden) , bu ödülün hiçbir işlevi kalmamış. Misal, "Sarah Conner Günceleri", dizicik o kadar aday maday oluyor ama yayından kalkmasına engel olmuyor bu ödüller. "Pushing Daisies" mesela 12 dalda nerdeyse bölüm başına bir adaylık ama iki haftada bir yayından kalktı kalkacak diye söylentiler dönüyor. "Lost"'a hiç girmeyim. Keza "Dexter" da ortada. Varsa yoksa "mad men". Nedir dertleri ? Amerika çivin çıkmış,senin.



Yani yayından kalkacaksam verme arkadaşım bana Emmy falan. İstemiyorum ben Emmy,Nicole Kidman ödülü versen kaç yazar ki o saatten sonra.
kırmızı halı değil bit pazarı gibi. kırmızı halıyı yukardan görünce pazar yeri gibi incik bincik.
şu dextercııma da geçen sene vermediler bu sene versinler bari:/
Bu,Sipru denen zımbırtı çalışsa bir izlerim ben,çalışmıyor. Lüzumlu oldu mu çalışmama gibi güzel bir özellik yüklemişler kendisine.



Ben "Mad-Man" en az epey bir yolar ortalığı diyorum. Battlestar Galactica'ya güle güle hesabı beşte beş yapabilirler. Breaking Bad de favorim.



Bu ödüller çok heyecanlı geçmiyor gerçi. Bir de çok adaletsizler, dizilerin biri 16 diğeri 2 dalda aday. Yani, Breaking Bad, Mad Men'den aşağı kalır bir yapım değil. Niye biri 16 diğeri 5 ?



Bir sözüm de, ülkemizdeki kanallara; niyeyse sanki emmy'e kendileri aday olmuş gibi, "he he bizim dizi şu kadar emmy aldı, ha ha sizinki bizimki kadar alamadı,hele hebele hübele..." falan ayarında reklamlar yapıyorlar. Hoş değil. Ülkemizdeki kanallar,rahat durun. Şimdi o kanalların adını vermeyim de onlar kendilerini çok iyi bilirler.
61. Emmy Ödülleri, Los Angeles'taki Nokia Theatre'da bu gece oradas abah olmak üzere düzenlenecek olan törenle sahiplerine veriliyor. Bu gece uyumiyciiiim, Barney'e doyacağım diyen varsa gece boyunca canlı yorumlarını buraya yazıverir. böylece iki üç sandalye emmy gecesi rüyası da sanal olarak gerçekleşebilir. patlamış mısırlarınızı unutmayın:)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL