Bilemedim ben onu SORU

elfamorphosis

Konuyu Açan: elfamorphosis

18.03.2014 02:17

Merhaba herkese;

Çok yakın zaman önce bir otobüs yolculuğum sırasında denk geldiğim, adını sanını bilmediğim bir filme ulaşmaya çalışıyorum. Uyuyakaldığım için sonunu getiremedim, eve geldiğimde tamamlarım diye düşündüm ama o gün bu gündür arıyorum kendisini. Karısı ve kızı ile birlikte gösterilere çıkan bir komedyenin hikayesiydi. Daha sonra bir Nazi kampına götürülüyorlar, daha önce gösterisini izleyen ve çok eğlenen bir Nazi subayı komedyeni tanıyor ve onunla bir pazarlık yapıyor. Aileden birinin hayatı karşılığında, komedyenin kendisinin hizmetine girmesi ve köpek davranışları göstererek kendisini eğlendirmesi konusunda anlaşıyorlar.

Kamptan sonraki hayatında ise adamın koku duyusunun inanılmaz geliştiği ve çevresinde köpeklerin varlığına tahammül edemediği sahneler gösteriliyordu. Muhtemelen aralarda da uyukladığım için bölük pörçük hatırlıyorum filmi. Bilen, hatırlayan varsa hayrına ismini söylerse sevinirim, çok da "underrated" bir film olduğunu düşünmememe rağmen ne yazık ki bulamıyorum.

Şimdi "Kendi seçtiğin filmin adına da mı bakmadın?" diye soranlar olabilir. Otobüslerde film kanalları var, onlardan birinde rastgele ortasından daldım filme, o nedenle başını kaçırdım.

Teşekkürler şimdiden.
Evet, evet bu! Çok teşekkür ederim:)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL