The Fall ve Once Dvd'leri

arada sırada ben de takip ediyorum buradan. uzunca bir süredir güncellemiyorlar haftasonu filmlerini. ki zaten dönüp dolaşıp daha önceden verdiği filmleri veriyorlar. the fall'a denk gelememişim anlaşılan :)
Şurayı yer imlerine falan eklerseniz, düzenli olarak takip edebilirsiniz internetten ;) Ben de sizin sayenizde keşfettim şimdi ararken bu hafta ne vermiş diye ehe =)
@babelfish: hürriyet film kulübü filmlerini iki aydan fazladır takip edemiyorum. geçen hafta vermiş olabilir. kaçırmışım :)

@ alone: keşke bir de bunların türkçe altyazıları olsaydı :)
gittigidiyor ve sahibinden'e baktınız mı bilmiyorum ama oralarda da satan kalmamışsa amazon ya da ebay'den getirtebilirsiniz.

http://www.amazon.com/Fall-Lee-Pace/dp/B001BPJJ9G/ref=ed_oe_dvd/191-2771782-1347044

http://www.amazon.com/Once-Glen-Hansard/dp/B000X1Z0BU/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1303594334&sr=1-1

ebay'e bakmadım belki orda daha ucuza satan vardır.
The Fall filmini geçen hafta Hürriyet Film Kulübü vermişti ki, nasıl olmaz hiçbir yerde? Ben kitap evlerinde falan da görüyorum hep? Ama diyorsanız ki valla da billa da yok =) o zaman Hürriyet'in tekrar vermesini bekleyiniz. Çünkü evirip çevirip aynı filmleri veriyor her hafta sonu hemen hemen.
Arkadaşlar bu iki filmin dvd'sini satın almak istiyorum, fakat hemen hemen hiçbir yerde bulamadım. Özellikle de The Fall.. yok yok yok.. Sizlerden bu iki filmin dvd'sini satın alabileceğim alternatif mekanları öğrenmek istiyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL