Amazon Ormanında Geçen Film SORU

M

Konuyu Açan: mbaran

10.12.2010 06:29

Selamlar, bir film izlemiştim, film Amazon ormanlarına düşen bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Yerlilerle aralarındaki mücadele, katil karıncalar ve bir sürü şey filmin heyecanını artırıyor.

Filmdeki adamlar yerliler tarafından öldürülmemek için uğraşıyorlar. Sanırım iki kabile vardı birbirlerine düşman, arasında kalıyorlardı.

Adamlar modern ve batılı yerliler ise eski çağdan kalmaydılar.

Fakat ismini hatırlayamıyorum...
IMDbde amazon etiketli filmlerini taradım ama bir sonuca ulaşamadım, kusuruma bakma lütfen. Amazonda geçtiğinden emin misin?
Eminim. Bu ormanda hala kabileler yaşıyor.
o sanırım bir mini-diziydi. uçak kazası sonucu düşüyorlardı adaya değil mi? bir de 13-14 yaşlarında bir çocuk vardı aralarında, o kaptırıyordu kendini biraz bu kabile olaylarına. eğer böyle bir şeyler hatırlıyorsanız biraz araştırıp bulabilirim..
ben işimi sağlama alayım:http://www.filimadami.com/Amazon-dizi-9846.html

inanır mısınız, filimadamı arama kutucuğuna "amazon" yazdım, çıkıverdi.. inşallah budur..
İnsan yiyen karıncalar varsa eğer budur. Aklımda en net kalan buydu. Tam olarak hatırlayamıyorum diğer detayları. Ormanda gökyüzü görünmüyordu neredeyse, o kadar çok ağaç vardı.
ben hepsini izlemedim de, evet bunda da ağaçlar çok fantastikti. hatta o çocuk bir ağacın en tepesine çıkıp telefon sinyali almaya çalışıyordu, bir bakıyordu her yer tek boşluk olmadan ağaç..
Teşekkürler. Sanırım buydu. İndiriyorum.
önemli değil. iyi seyirler. (ilk bölümü çok heyecanlıdır bu arada.. bir bakıma lost'un babasıdır kanımca =))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL