Ne Olduğu Belirsiz Banka Soygunu SORU

cruachan

Konuyu Açan: cruachan

22.12.2021 01:35

https://youtu.be/TlY4dtwi8ZE
Dün hint kanalında izlediğim bu filmi bilen varmı arkadaşlar, youtube her önüne gelen film yüklediği için yine hiçbir bilgi yazılmamış bir film ayrıca dışı başka içi başka, yönetmenin adı yok tek bir oyuncunun bile ismi olsa filmi bulacam ama oda yok üstüne üstlük bir de jenerik kesik ordan bakayım dedim oda yok, dışında high tension 2021 yazıyor içinde filmin başında the dark war yazıyor, dün iki isimlede aradım bu filmi high tension ismiyle yüksek tansiyon diye bir film var bilirsiniz o çıkıyor ki zaten ben onu izledim, the dark war ismiyle aratıncada hong kong yapımı bir film çıkıyor, fakat ikiside bu linkteki film değil, linkten bakıp bulmanız daha kolay olur diye linki bıraktım arkadaşlar ama yinede filmdeki sahnelerden aşağıda bahs etmek istiyorum biraz, belki bu şekildede bu filmi bilen çıkacaktır.

Aklımda kalan önemli sahneler: Öncelikle film banka soygunu ile ilgili ve Amerikan Hollywood havası kokuyor fakat Rus filmi olabileceğindende şüphelendim ama Hint ve Hong-Kong filmi olmadığından eminim, Şöyle devam edeyim film de sarışın nefes darlığı çeken bir kadın var pıs pıs sıkıyor ağzına banka soygunu sırasında yenge fenalaşıyor hatta, Zenci ve beyaz bir adam var satranç oynuyorlar film hem oyuna hem bankaya dönüyor sürekli zaten, zencinin yanında siyah giyimli bir kız var beyaz adamın adamlarını dövüyor hatun sonra, bir de hasta bir çocuk var sona alıpta görebilirsiniz film orda bitiyor jenerik yok zaten olsaydı bunları yazmak zorunda kalmazdım, aklımda kalan en önemli yerler bu kadar aksiyon filmi olduğunuda ekleyim, umarım bilen biri çıkar arayınca çıkmıyor çünkü filmin orjinal ismi başka bir şey bence bu yüzden olsa gerek, yada yukarda dediğim gibi rus yapımı filansa o dillerde orjinal ismide yoksa elimizde pek bilinen bir filmde değilse zorluyor bulurken. hangi film olduğunu bilen varsa lütfen yazsın saygılar.
@princhard çok teşekkür dostum evet aradığım bu film, dediğim gibi ismi başkaymış afişteki oyuncuları görünce hemen tanıdım zaten, doğru cevap olarak işaretliyorum sağ ol kardeşim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL