Bir Başkadır'daki Bir Sahne Hakkında.

ALINTI hmm, teşekkürler araya bir para muhabbeti falan girince tam anlayamamıştım olayıi teşekkürler.
para muhabbeti daha eskiye dayanan bir kavga. aslında aralarının bozuk olmasının nedeni.

hasta olan erkek kardeşleri, anneleri hamileyken karnına atılan bir tekme sonucu bebek sakat olarak doğmuş. Tekme atan kişi de asker. Tabi burada bahsettiği şey devlet. "tekmeyi atanın ismi değişti sen de gittin onlara kul oldun" diyor. Yani yeni dönemde yandaş oldun, iş aldınız, para kazandınız, unuttunuz her şeyi diyor.
Kardesinin hastaligi icin kenevir kullandirtiyor Gülbin, ablasinin kizmasi ondan. Gülbin’i daha önce baska bir sahnede tuvalette otururken telefondan Serebral Palsi ve kenevir aramasi yaparken görüyoruz.
ALINTI herhalde 4. bölümdeki kavgadan bahsediyorsun. az önce izledim sıcağı sıcağına yazayım anladığımı. okumuş olan kardeş araya adam sokarak ünlü bir doktordan yeni bir tedavi başlatmış . diğer cazgır olan abla da kıskançlık ve eziklik psikolojisiyle kime sordun da yeni ilaç verdin diye kavga çıkardı. bunların araları zaten açıktı kıvılcım oldu yani.
hmm, teşekkürler araya bir para muhabbeti falan girince tam anlayamamıştım olayıi teşekkürler.
herhalde 4. bölümdeki kavgadan bahsediyorsun. az önce izledim sıcağı sıcağına yazayım anladığımı. okumuş olan kardeş araya adam sokarak ünlü bir doktordan yeni bir tedavi başlatmış . diğer cazgır olan abla da kıskançlık ve eziklik psikolojisiyle kime sordun da yeni ilaç verdin diye kavga çıkardı. bunların araları zaten açıktı kıvılcım oldu yani.
merhabalar, başlıkta belirttiğim dizide; kürt kız kardeşlerin kavgası vardı, kavganın nedeni gösterilirken bir türlü o nedene anlam veremedim, bilen biri yeşillendirirse sevinirim, selamlar.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL