Polonya sineması SORU

K

Konuyu Açan: konopnicka

02.03.2014 22:26

2000 yılı ve sonrası polonya sineması hakkında bir araştırmam var ,bu yılı kapsayan yıllardaki polonya sinemasının karakterleri ,mekan ,zaman ve polonya sineması nasıl gelişim izlemiştir bunlar hakkında acil yardıma ihtiyacım var rica etsem sinemayla ilgilenen ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi :))
Ben üyelik tarihi bakımından sitenin acemisiyim. Ancak bu kısmın ''ismi hatırlanmayan filmler'' için olduğunu ısrarla belirtme çabasındayım.

Yani yanlış yerde başlık açtınız.

Çoğu ''forum'' kullanıcısı yeni üyelerin bu tarz sorularının sömürüden başka birşey olmadığını düşünür. Ciddi ya da keyfi bir araştırmanız olduğu için, belki de başka siteler ile birlikte buraya üye oldunuz ve kalıcı olmayacaksınız veya yanılıyorum, ilerleyen zamanlarda aktif bir paylaşımcı olacaksınız.

Her halükarda doyurucu cevaplar almanızın zor olduğunu düşünüyorum.

Özellikle geçtiğimiz yüzyılda yaşananlara bakıldığında trajedinin merkezlerinden biri olmuş Polonya'nın 2000'lere gelene kadar oluşturduğu sinema kültürünün mirasını araştırmak sadece 14 yıl ile sınırlandırılmış yüzeysel bir konu olmayacak sizin için. Coğrafi, etnik ve kültürel faktörlerden bahsedecek; yetiştirdiği oyunculara, yönetmenlere, senaristlere değineceksiniz. Bir ekolü irdeleyeceksiniz bu süreçte. Yaklaşık 350 filmin(turkcealtyazi.org) önemli miktarını çeşitli süzgeçlerden geçireceksiniz.

Başarılar diliyorum size.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL