eski bir film SORU

purpula

Konuyu Açan: purpula

12.02.2012 21:49

Filmin konusu şöyle; matematikçi bir adam kitap yazmak için karısını da alıp uzak ve sakin bir yere yerleşiyor, inzivaya çekiliyor. Evin tamir işleri için evde 3 ya da 4 kişilik bir erkek grubu çalışıyor, bu erkeklerdne birinin adamın karısıyla bir ilişkisi olmuş zamanında. Evin sahibi adam, gayet naif ve modern olmaya çalışan, eşini sıkıp bunaltmayan bir adam. Kadın eskiden birlikte olduğu adamla başta tecavüz edilir gibi, daha sonra kendi isteğiyle sevişiyor. Fakat evde çalışan diğer adamlardan biri onları sevişirken görünce, kadının eski sevgilisini biraz tehdit yollu kadınla onun da sevişmek istediğini söylüyor ve kabul ettiriyor. Kadına bu adam da tecavüz ediyor. Kadın bu olanları kocasına anlatmıyor. Filmin ilk yarısı böyleydi.

Daha sonra, ikinci yarısında asıl film başlıyor, yönetmenin adını keşke hatırlasam lakin bu tip yavaş başlayan sonradan hareketlenen filmleriyle ünlü bir yönetmen. Ev sahibi adam ve eşi bir davete katılıyorlar, sanırım düğündü, bu davette kasabadaki genç kızlardan biri sevgilisiyle (sevgilisi olan adam biraz deli gibi, gücünü kontrol edemeyen bir adam) ahıra gidiyor ve sevişmeye başlıyorlar, birden genç kızın babası ve abileri gelince kızın sevgilisi kızı korumak için ona sarılıyor, fakat güç dengesini kontrol edemediğinden kız boğulup ölüyor. Bunun üstüne adam ne yaptığını anlıyor korkup kaçıyor, bu sırada matematikçi ve eşi de eve gidiyorlardı, matematikçi genç kızın sevgilisine çarptığı için onu iyileştirmek ve doktor çağırmak için eve götürüyor.

Kızın abileri ve babası matematikçinin evini basıyorlar, fakat ev sahibi "burası benim evim ve benim evimden kimseyi götüremezsiniz." deyip onları reddediyor. Bunun üzerine adamlar eve zarar vermeye vurup kırmaya başlıyorlar. Sonra bizim naif ve modern beyefendi olan karakterimiz birden çılgına dönüyor ve zeka gerektiren bazı yöntemlerle saldırganları heder ediyor.

Sanırım yeterince açıkladım filmi, hakkında her şeyi hatırladığım halde ismini hatırlayamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunun cevabını bulmuşsun galiba ama ben yinede yazmak istedim.Aradığın film, 1971 yapımı STRAW DOGS yani köpekler. Ayrıca bu film aynı isimle 2011’de yeniden çeyrildi...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL