not today. SORU

I

Konuyu Açan: insomnia_vnm

27.08.2011 00:02

daha önce sitenin bu yönünü kullanmadım o yüzden içerik uygun mu emin değilim ama kafama çok fena takıldı izlediğim bi filmde geçiyodu bu replik. böyle karizmatik bir iki anda başrol oyuncusu söylüodu ölmekle ilgili bikaç laf edip sonra not today. diye ekleyip ekşına giriodu falan hangi filmde oluyodu bu olaylar ya?
Daha başka ayrıntı yok mu yahu? Bu kadar mı? :)
Nedense aklımda bi james bond filmi canlandı gibi ama? Bond filmlerini pek sevmediğimden son dönemde çıkanlardan birinde geçiyor olabilir. Onları da yarım yamalak seyrettim ama dediğim gibi garip bi çağrışım oldu kafamda..
Yazdığınız şey çok genek. Bir çok filmde geçmesi mümkün olan bir diyalog ama ölmekle ilgili demişsiniz ardına da "Daw" James Bond filan diyince benim aklıma "Die Another Day" geldi. Filmi izlemedim ama belki bu olabilir hani.

http://www.filimadami.com/film/567/die-another-day/
Şöyle bir sahne ve akabinde..............
sevgili insomnia_vnmbahsettiğin film değil sanırsam game of thronesdizisi. yaklaşık bir ay önce de izlemişsin. hatırlarsan aryaile ustaların en yücesisyrio forel arasında geçerdi.

+ölümün tanrısına ne diyorduk biz?

-not today!

saygılar =)
şuan nası bi rahatlık geldi anlatamam mübarek insansın EdChigliak :D o kadar düşündüm spartacus falan mıydı diye ama game of thrones'u unutmusum off gece gece iyi oldu bu :D
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL