eski ve süper bir dövüş filmi SORU

R

Konuyu Açan: rashard

08.09.2009 08:14

arkadaşlar çocukken uzak doğu dövüş filmlerinin manyağıyıydım afedersiniz. videocuları illalah ettirirdim o derece. aradığım film aslında bu türe meraklılar için bir klasik ama adını imkan yok bulamam. konusu kısaca şöyle idi, japonya ve çin her zamanki gibi düşmandır, ama japon usta ve çinli öğrencisi gül gibi geçinir giderler. ama yumurta kapıya dayanır ve bunlar da düşman olurlar hatta ustası öğrencisine kendisi için çok anlamlı bir madalyon vermişti ama öğrenci ustası bunla dövüşmeyecek diye dellendirmek için o madalyonu yere atar. velhasıl bunlar finalde kapışırlar, usta çocuğu öldürür, son yumrukta ise çocuğun göğsünden madalyonu gözükür. yahu anlatırken fena oldum. bulan büyük sevapa girer. yaşım 30 arkadaşlar 10 yaşında iken izlediğim filmi anlatıyorum saçmalamış olabilirim mazur görün:) süper filmdi ama.
ben izlemedim ama bugünden sonra araştıracağım ,söz veriyorum!..dün izlediğim bir film(ip man) dövüş sanatlarına, filmlerine ilgimi arttırmış ve bilimum çin sempatimi katlamıştır..
yokmu baylar bayanlar bir yardım eden :)
bu filmi bilmiyorum ama çin japon çekişmesini gerçek hayata dayandırarak anlatan (huo yuan jia) ve süper bir dövüş filmi olan "the fist of fury"yi tavsiye ederim. başrolde efsane (bruce lee) var.

http://www.filimadami.com/Jing-wu-men---First-of-Fury-7116.html
dostum! bahsettiğin filmin adı 1982 yapımı "Legend Of A Fighter". Orjinal ismi "Huo Yuan Jia" dır. Nette bu isimle ararsın mutlaka yakalarsın. Huo Yuan Jia çinlilerin büyük dövüş halk kahramanlarından biri olup film onun hikayesini görkemli bir şekilde anlatır. Jet li de son filmlerinden olan korkusuz (fearless) filminde bu kahramanı oynamıştır. Nitekim tıpkı senin gibi benim de çocukluğumun en sevdiğim ve en çok aldığım VHS kasetlerden biridir bu film. Dediğin gibi muhteşem dövüş sahneleri vardır. Şu sıralar indirmek için neti araştırıyorum. Nette Filmin afişine şuradan bakabilirsin.

http://www.michaeldvd.com.au/CoverArtUnverified/20501.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0084105/
sen şimdi izlemek de istersin bu filmi. aha da buradan indirebilirsin rapidle tabi.

http://rapidlibrary.com/index.php?q=1982+legend
evet dostum film bu. meraklılarına buradan çağrı bu film bizim zamanımızın efsane filmidir ve mutlaka izleyin. rapidden indiremesem de mutlaka bulurum bu filmi artık. tekrar sağol
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL