Hayatta Kalmanın 5 Yolu

Bu yapımı izleyeli çok oldu pek iyi şeyler anımsamıyorum."senin hayattaki işlevin nedir?".

http://www.youtube.com/watch?v=3XLK2O3Dq6I
sevmedim sevemedim sevmek için kendini çook zorladım :) film bitince oh çektim o derece yanii :) yorumlara baktımda genelde sevilmiş gibi. bende mi bir tuaflık var acaba :) yinede tavsiye edene teşekkürler...
Filme enteresanlıklarla dolu saliselere boğulacağımı bilerek başladım,velhasıl hani bu kadar absürdlk bana fazla geldi.kopuk hikayeler amaçsız bir konu ve son nokta izlenilesi keyifsiz gelen oyunculuklar olmamış.hele bazı kısımlar tam bir gülünçlükle sıkkınlık arasına sürükledi beni..

öneren arkadaş sağolsun buda bi keyifti :)
Vallahi ben biraz hayal kırıklığına uğradım filmde. Bir süre sonra sıkıldım filmden, ilgim tamamen kaçtı. İlk bir saati su gibi akıp geçmişken devamı niye gelemedi benim için anlayamadım. En azından ilginç bir filmdi.

Reklamcı kadın yaptıklarının ne kadar saçma olduğunu anlayıp vazgeçti. Onun için en önemli olan şeyi kaybetti, arka planda fikirleri duyulurken kadınında fikirleri kafasından geçirdiğini düşündüm ben ve zaten işinde de başarısız olduğunu fark edip, koşmaktan(çabalamaktan) vazgeçti. Belki de hayat hep bize görünen gibi değildir hı? :)

Bu arada Gia ne güzel rüyalar onlar :)

Haaa bir de hırsızların bölümünde arkada çalan müzikte çok hoştu :D Gülmekten kendimi alamadım uzun bakışmalarda :)
Uzaktan takip ediyorum ama gördüğünüz üzere aslında gayet iyi gidiyorum ;)

slave'in sorusunun cevabını ben de kaçırdım sanırım ya da bizim tahminimize emanet ettiler hikayenin bu kısmını.

Hikayeler güzeldi fakat bazı oyuncuları hiç beğenmedim. Absürt olanı yorumlamanın zorluğu olsa gerek, kabul... Ama dozu (bana göre doz) ayarlayamadıklarında şımaran oyuncu izler gibi hissediyorum kendimi. Daha geniş bir zamanımda izlemiş olmayı isterdim. Öneren arkadaşa teşekkürler.

Bu arada filmi izlediğim günden beri her gece tek gözlerin serpiştirildiği rüyalar görüyorum. Mağdurum.
eee ben dün buraya yorum yazmıştım ne oldu ona? bir yorum yazmayı bile becerememişim :D

neyse uzun uzun yazamayacağım ama filmi beğendim,bu kadar absurd bir filmi çok güzel yerlere bağlamışlar,takdire şayan :) bir tek reklamcı kadına ne olduğunu anlayamadım,onun hikayesi nereye bağlandı biri bana anlatabilir mi acaba :)
7 yıl önce izlemiştim, tekrar izlerken aynı keyfi aldım. Hayatın gerçekleriyle örülü ama bunu üstünde gerçeküstü bir örtüyle sunan rengarenk bir film. Yüzümü kara çıkarmadığı için mutluyum :)
abuk mu, absürd mü, komik mi, fantastik mi ne derseniz deyin ben beğendim bu filmi.ilginç ve güzeldi.tuhaf karakterleri her zaman sevmişimdir :) genelde uzak doğu sinemasına uzağımdır ama eğlenceli buldum bu filmi. özellikle hırsızık yapan üçlü baya eğlenceliydi.öneri için teşekkürler kumik :)


Bir adam karısını öldürmeye ve gömmeye çalışır ancak her seferinde kadın daha da güçlenerek geri döner; İngiliz tetikçi yanında işvereniyle Japonyanın altını üstüne getirir; bir baba ters giden bir hipnoz seansının ardından kendini kuş sanmaya başlar; bir reklam yönetmeni reddedilen çılgın projelerinin ardından hayatını gözden geçirmeye karar verir ve üçü de birbirinden tuhaf üç hırsız evleri soyarlar.

(filmi buradan tartışabiliriz arkadaşlar)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL