Sinema Salonu Önerisi/Yergisi

Beyoğlu Pera Sineması klasik çizgisiyle hoştur, ama kışın sıkı giyinmek şart.. Beyoğlu Alkazar Sineması da keza.. efendi gibi seyrediyorsunuz filminizi..

Istanbul Modern Sinema'nın salonu oldukça büyük, yerin altında ferah bir alan yaratmışlar.. kolonlardan birinin arkasına gelmezseniz seyri güsel..
Bizim burada Bahçelievler Metroport Cinevip'te her gün, her film, her seans, herkese sabit fiyat 6 lira. Gnctrkcll ile alırsanız 5'e geliyor. Ama 3D'lerde değişiklik yapıyor olabilirler.

Sinemaya gelince, hemen hemen her salonu birbirinden farklı. Fakat bir tane berbat bir salonu var ki söylemeden geçmeyeyim. Salonda bildiğiniz eğim yok. Dümdüz ve tüm koltuklar sırayla arka arkaya. Minibüs, otobüs gibi. Ben zor görüyorum, benim arkama geçen yandı.

Ama mesela başka bir salonu oluyor, 50-60 kişilik ama mini ekran falan değil. Orada gayet güzel, yastıklarınızla izliyorsunuz.

Ayrıca sevgililer için sevgili koltukları da oluyor, yahşi batı'yı hatta öyle izlemiştim orada.

Yeri de Bahçelievler metrobüs durağının bitişiği. Mecidiyeköy'den 19-21 dk. falan.
Kafkaya katılıyorum. Kentpark şu sıralar benim de favori sinema adresim. Ferah salonları ve çok rahat koltukları var. Ayrıca diğer AVMlere göre nispeten daha ucuz.

Bunun dışında nostaljik atmosferiyle Kavaklıdere Sineması'nı çok severdim eskiden. Çeşitli festivaller burada düzenlenir ya da festival filmlerini gösterirlerdi sıklıkla. Hatta yazları o senenin en iyi filmlerinin gösterildiği bir hafta vardı. Güzeldi yani :) Ama maalesef birkaç sene önce kapandı. Umutla yeniden açılacağı günü bekliyorum.
kentpark koltukları süper ... ben de aslında sevmiyorum avm sinemalarını..
kafanı iki dakka kaldırsana diyenlerden nefret ediyorum.

Koca kafamdan da nefret ediyorum.

"Kafamı nasıl kaldırayım birader", cevabını vermekten yoruldum.

Neyse ki, uzun süre sinemaya gidemeyeceğim.

O da bir şey.

Kocaeli şehrinde ikamet ediyorsanız, sadece "Dolphin" sinemalarını önerebilirim.

Belsa desen kötü bir anı.

Ncity ise boş bir hulya.

En iyisi evinizdeki sinema.
Alışveriş merkezlerindeki sinemalar genelde çok kötü geliyor bana. Filmin başlamasından dakikalarca sonra bile sallana sallana salona girenler. Bağıra bağıra konuşanlar. Hapur hupur yiyenler. Kötü seyirci de film zevkini mahvedebiliyor.
cinebonus sinemaları. iki arkadaş sinemaya film izlemeye gittiğinde es kaza da popcorn ve kola aldığında 2 aylık sınırsız internet parasını 2 saatte bıurakırsınız. illa kalite istiyorsanız cinebonus tam size göre...
AFM Fitaş'ın koltukları yer yarılsın yerin içine girsin - o neyin cakası..? Madem devasa yaptınız koltukları, eğim verseydiniz yere de -alt yazıları kaçırmasaydım..!! boyumdan posumdan şüphe ettim..

Bilet fiyatı 11:00 TL bu arada. Mısır ve kola ikilisine hiç bulaşmayalım isterseniz..
hiç de atlanmaması gereken bir husus bence.. en çok keyifle film izleyebildiğiniz sinema salonları , nalet olsun dedirttiren salonlar..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL