Senaryo Buluşmaları 2011'e Kayıt İçin Son 2 Gün!

YapımLab'ın düzenleyeceği başka atölyeler hakkında bilgi almıştım daha önce. Onlar ücretliydi hem de oldukça pahalı gelmişti bana, bunun da sanmıyorum ücretsiz olduğunu.
Kayıt ücretlimidir acaba..
Senaryo Buluşmaları 2011e Kayıt İçin Son 2 Gün

Türk sineması yeni senaristlerini,

yeni yeteneklerini arıyor...


Yavuz Turgul, Mahinur Ergun, Haluk Ünal, Zeynep Özbatur Atakan, Sertaç Ergin, Cem Özkan ve Bülent Emin Yarar gibi usta isimler, Senaryo Buluşmaları 2011de sinemaya ilgi duyan, senarist olmak ya da film yönetmek isteyenlerle 8 Ekimde buluşmaya başlayacak.

5 Ekim 2011, Çarşamba

YAPIMLAB tarafından Senaryo Yazarları Derneği (SENDER) desteğiyle düzenlenen Senaryo Buluşmaları 2011e kayıt yaptırmak için 2 gün kaldı!

8 Ekimden itibaren sinemanın ustaları; sinemaya senaryo penceresinden bakmak ve senaryo yazmak isteyen yeni yeteneklerle bir araya gelecek.

Senaryo Buluşmaları 2011etkinliği, atölye ve seminer olarak iki ayrı formatta yapılacak. Üç Maymun, İklimler, Bir Zamanlar Anadoluda gibi filmlerin yapımcısı Zeynep Özbatur Atakanın kurduğu YAPIMLABın gerçekleştireceği Senaryo Buluşmaları 2011de hem senarist ve yönetmen Haluk Ünalın vereceği Temel Tasarım Senaryo Atölyesi, hem de sinema dünyasının önemli isimlerinin konuk olacağı seminer programı sinemaseverlerle buluşacak. İsteyenler her iki programa birden ya da atölye ve seminer çalışmalarından seçecekleri herhangi birine katılabilecek.

Ustalar Senaryo Buluşmaları 2011de

Yavuz Turgul, Zeynep Özbatur Atakan, Mahinur Ergun, Sertaç Ergin (Kuledibi Yazı Grubu), Cem Özkan ve Bülent Emin Yarargibi usta isimler bu dönemki seminer programının konukları

Yavuz Turgul, yönetmen, Bülent Emin Yarar oyuncu ve Cem Özkan müzisyen gözüyle senaryoyu anlatırken; Mahinur Ergun senaryo yazarı gözüyle drama, Sertaç Ergin (Kuledibi Yazı Grubu) senaryo yazarı gözüyle komedi, Zeynep Özbatur Atakan yapımcı gözüyle senaryoyu anlatacak. Katılımcılar teknik senaryo eğitiminin yanı sıra bir senaryoya değişik açılardan nasıl bakılacağını da öğrenecek.

8 Ekim 2011de başlayıp 12 Kasım 2011de tamamlanacak olan seminer, tüm katılımcılara açık.

Haluk Ünalla Temel Tasarım Senaryo Atölyesi

YAPIMLABbünyesinde gerçekleştirilecek olan Haluk Ünal Temel Tasarım Senaryo Atölyesi 8 Ekim Cumartesi günü, İstanbul Cihangirdeki YAPIMLAB binasında başlayacak. Geçen kış vizyona giren Saklı Hayatların senaryo yazarı ve yönetmeni Haluk Ünalın gerçekleştireceği atölyedemesleğe ilgi duyanlara, uygulama esaslı ve ürün odaklı olarak senaryo yazımı anlatılacak.

Bilgi ve Ayrıntılar İçin Özlem Tatlıcanla iletişime geçilebilir.

05333155985 perizan.ozlem@gmail.com

Facebook: Senaryo Buluşmaları http://www.facebook.com/groups/178124502265438/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL