İzlediklerim

Ben de az önce izlediklerime bir film ekledim ve listeye 3. sıradan girdi. Sonra tekrar izlenecek olarak işaretleyip bir kez daha izledim deyince 1. sıraya geldi. Acaba listeye yeni film eklerken filmi izlenecekler listesine eklediğimiz tarihi esas alıyor olabilir mi?
bende sorun devam ediyor. babadook filmini izledim olarak işaretledim görünmüyor.

bir de zaman akışında bir satırda en az 2 film gözükmeli şu an ki yatay menü çok küçük yada film kutusu çok büyük böyle her satıra 1 film koymak sayfayı çok uzatıyor. bir satırda 2-3 film yan yana durabilmeli.
ALINTI 10 milyonluk izleme listesi verisinden sadece 16 bin tanesinin taşınmasında sorun olmuş. Sanırım sizin verileriniz bu listenin içerisinde. Bir kaç gün içerisinde taşınmış olacak.
Bende baştan hazırlamayı düşünüyordum. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Sorun düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim.
ALINTI Bende de aynı sorun geçerli izlediğim ve izleyeceğim listesine aldığım filmler ortada yok. Galiba üyelerin bilgileri hala aktarım aşamasında. Yoksa liste uçtu mu ?
10 milyonluk izleme listesi verisinden sadece 16 bin tanesinin taşınmasında sorun olmuş. Sanırım sizin verileriniz bu listenin içerisinde. Bir kaç gün içerisinde taşınmış olacak.
Bende de aynı sorun geçerli izlediğim ve izleyeceğim listesine aldığım filmler ortada yok. Galiba üyelerin bilgileri hala aktarım aşamasında. Yoksa liste uçtu mu ?
ALINTI Filmi izledikten sonra izledim diye işaretledim fakat izlediklerim listesinde film gözükmüyor. Sanırım yeni siteye geçildiği için sorun oluştu.
İzlediklerim sıralamasında problem var, sıralama karışık çıkıyor. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz. Yani izledim olarak işaretlediğiniz film izledikleriniz listenizde var ama sıralamadaki hatadan dolayı en başta görünmüyor.
Filmi izledikten sonra izledim diye işaretledim fakat izlediklerim listesinde film gözükmüyor. Sanırım yeni siteye geçildiği için sorun oluştu.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL