Savaş Filmleri SORU

C

Konuyu Açan: cuneytyesilcam

07.07.2011 02:34

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok adlı 1. Dünya Savaşı filminden başka kaliteli 1. Dünya Savaşı filmleri arıyorum ve Kore Savaşı filmleri arıyorum hiç bulamadım. Çanakkale Savaşları ve Anafartalar Savaşları ile ilgili filmlerde yazan olursa sevinirim.
Sevgili Alone mükemmel bir liste. Bu listeyi kopyaladığın için çok teşekkürler. Listeyi yapan arkadaşa da çok teşekkürler.
Sevgili Prozac kopyaladığınız liste için teşekkürler. Önerileriniz içinde teşekkürler. Paths of Glory (1957) izlemiştim, The Thin Red Line (1998) izlemiştim, Platoon (1986)izlemiştim. Üçü de alt metinleri kuvvetli, ciddi, klas, kült filmlerdir. The Longest Day (1962) ve The Lost Battalion (2001) izlememiştim önerinle izledim ve beğendim. Bende size Çanakkale Aslanları filmini,Hamburger Hill filmini ve TC'de yasaklanmış You Can't Win 'Em All filmini öneriyorum.
1.,2. falan bilmem bildiğim en iyi savaş filmi no man's land (tarafsız bölge)

tavsiye edebilirim.Üniversitede sosyolojiderslerinde gösterilmişliği de vardır.
Prozac'ın 1. dünya savaşı sınırlarının dışına çıkmasından cesaret alarak, adını bu sitede bulduğum ve özel bir kolleksiyoncudan avustralyadan ısmarlayarak getirttiğim, zamanında TRT de dublajlı olarak izlediğim bir pasifik ada savaşı filmini önereceğim: The Last Bullet. Başrolde Jason Donovan.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL