İz Sürerek Bir Film Arıyorum Sizlerde Bu Takibe Katılır mısınız? SORU

S

Konuyu Açan: solomonkane

22.05.2013 10:18

İz Sürerek Bir Film Arıyorum Sizlerde Bu Takibe Katılır mısınız?

Baştan anlatayım. Sıkı bir çizgi roman severim ve birçok çizgi romanı zevkle okurum. Sanırım birkaç yıl önceydi Ken Parker'ı okurken kapağın içinde bir film tanıtımı yapılmıştı. Bu filmin adı Dust

http://www.imdb.com/title/tt0243232/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0243232/dust.html

yönetmeni Milcho Manchevski

konusu

Vahşi Batı'da, son yüzyılın başlarında, iki kardeş aynı kadına aşık olur. Söz konusu kadın, Lilith, küçük kardeş Elijahı seçer. Hayata küsen Luke, tek başına Avrupaya bir yolculuğa çıkar. Şeytanları onu, korkunç yerel çeteler arasında savaşan acımasız bir paralı asker olmaya sürükler. Ne var ki devrim, Luke için, hamile Neda tarafından kurtarılınca kişisel bir hal alır. Yüzyıl sonra, New York City'de, umutsuz bir hırsız, Edge, yaşlıca bir kadını biriktirdiği paradan etmeye çalışmaktadır. Fakat Angela, hırsıza onun Vahşi Batı'da uzun zaman önce aynı kadına aşık olan iki kardeşin öyküsünü dinletmeden pes etmeyecektir.

Sonra ya filmle ilgili google da bir yazı okurken ya da eksisozluk.com da filmi okurken evinde yalnız ölen ve cesedi bulunan bir kadınla ilgili yazı okumuştum çünkü bu filmin başında zenci hırsız bir eve giriyor hırsızlık yapmak için ve çok yaşlı kadın hırsızın silahını ele geçirip hırsıza eski bir olayı anlatmaya başlıyor

eksisozluk.com sitesinde filmle ilgili yazarlardan biri bunu yazmış yalniz basina new york'taki dairesinde yasayan yasli ve "yasayan tarih" angela'nin [ ki rosemary murphy sahane bu rolde] , evini soymaya giren zenci hirsiza, silah zoruyla hayatini anlatmasiyla basliyor film.

Evet sonrasında bir yazıda abd de yalnız yaşayan ve evinde ölen yaşlı bir kadının 3 gün sonra evden kötü kokular gelince cesedinin bulunmasına dair bir yazı okumuştum ve yazıda kadının adı vardı bu seferde o adı araştırdığımda bu olayın filminin çevrilmiş olduğunu öğrendim, işin ilginci bu filmin adını bulmuş hatta imdb den bakmıştım ama şimdi filmin adını hatırlayamıyorum, bu hissi bilirsiniz, deli olursunuz, keşke filmin adını bir yere yazsaydım, resmen geri iz sürdüm, dedim bu filmi ilk nerden buldum, önce ken parker çizgi romanı, orada dust filminin yazılması, filmi araştırmam, filmdeki yalnız yaşayan yaşlı kadın ve bu film, aklımda kalan ve belki sizlere yardımcı olacak bir husus şu, gerçek hayatta ölen yaşlı kadını filmde yaşlı olmayan orta yaşlarda zenci bir kadın oynuyor, hatta dedim ki kadının adını bulsam filmin adını bulurum ama bulamadım, aklıma bu yazı geldi maalesef kadının adı bu yazı da da yok.

http://gundem.milliyet.com.tr/yalnizligin-nedeni-internet-mi-/gundem/gundemdetay/14.04.2012/1528067/default.htm

Evet film dedektifleri zor görev umarım çözersiniz.
Dreams of a Life (2011) - Official Trailer [HD]

http://www.youtube.com/watch?v=MoKs36dTOcE

bu da eksisozluk.com da yazılanlar ve galiba çoğumuz böyle öleceğiz

dreams of a life

2006 yılında kuzey londra'daki evinde ölü bulunan, ancak çevresindeki yılbaşı hediye paketlerinden ve evdeki yiyeceklerin son kullanma tarihlerinden 2003 yılında 38 yaşındayken ölmüş olduğu anlaşılan joyce vincent'ı anlatan bir belgesel / film. 3 yıl boyunca kimse bu kadını arayıp sormamış. üstelik öyle ailesiz, arkadaşsız, işsiz güçsüz biri de değil.. 3 yıl boyunca komşularından hiçbiri ne oluyor diye gidip bakmamış.

http://dreamsofalife.com/

filmin web sitesinde ayrı bir bölüm var. size ziyadesiyle can sıkıcı sorular sorup "acaba benim de başıma gelir mi?" yi sorgulatıyor.

http://www.fastcodesign.com/...nd-you-for-three-years

(pembe japon baligi, 15.12.2011 11:50)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL