Yav bi el atın şuna bulalım SORU

A

Konuyu Açan: arkhon

22.02.2014 20:39

Yanlış hatırlamıyorsam 90 yıllarda çekilmiş ve Avrupa da verilen film ödüllerinin birinde ödül almış bir film.Kuzey Avrupa ülkelerindenbirinin filmi.

İlk sahnede başroldeki kadın artık ölmek üzere. Başında kızı, torunu ve yakınları var. Kızı annesine bakarken içinden bestelediği bir müzik parçasının melodisini söylüyor ve bundan biraz suçluluk duyuyor. Sonra film zamanda geriye gidiyor ve kadının hayat hikayesini anlatıyor.Hatırladıklarımın arasında kızının dahi derecesinde zeki olması ancak genç yaşta tecavüze uğraması var. Sonrasında kızı üniversitede hocalık mertebesine yükseliyor. Evleniyor ardından o da bir kız çocuğu sahibi oluyor.

Hatırladıklarım bunlar. Yıllar öncesinde seyretmiştim(herhalde 10 yıl oldu). Geçen hafta nereden geldiyse aklıma takıldı ama bir türlü filmin adının bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Antonia's Line
Hey allahım ya. Filmi araştırırken karşıma "Antonio'nun yazgısı" diye çıktı, ben de "Film erkeklerle ve italyanlarla ilgili değildi" diyerek filmi incelemedim. Cevap veren arkadaşa teşekkür ederim. Sayende filmi tekrar izleyebileceğim.

Ulan ben "a" yerine "o" yazanın.......
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL