Zar, intihar, Adam kaçırma, cinayet ile ilgili bir film SORU

O

Konuyu Açan: ogyk

22.01.2014 21:39

Bir film vardı çocuğun babası bir zar atıyor ve intihar ediyor.Daha sonra çocuk büyüyor bir kaç kişiyi kaçırıyor ve onları bir yer kapatıp öldürüyor. Filmin kitabı da varmış yanılmıyorsam ama adını bir türlü hatırlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
maalesef bu değildi filmdi benm dediğim tv serisi falan değildi.
"Luther" dizisinin 2. sezon 3 ve 4. bölümlerde zar atarak cinayet işleyen ikizler vardı.biraz benzettim ama aradığınız film zaten sanırım dizi değil.ben yinede link atıyım tanıdık gelir belki.

http://www.youtube.com/watch?v=TFaXv1CmuZ4
maalesef arkadaşlar film ilk olarak baba oğul masada oturuyorlar babası zar atıyor ve intihar ediyor sonra çocuk büyüyünce bir kaç kişi kaçırıyor işte kimisi bardan falan bir yere kapatıyor bunları zar attırıyor bunlara işte ona göre hayatta kalıp kalmayacaklarına karar veriyor testere gibi gerilim tarzında bir filmdi ismini hatırlayamıyorum bir türlü ama zar ile ilgili bir şeydi yani zar atyorlar ona göre bir şeyler oluyordu.
Arkadaşlar kendim buldum aradığım filmi.Filmin ismi Die 2010 yapımı bir film. Sitede bile yok film ama imdb linkini vereyim izlemek isteyenler bakabilir.

http://www.imdb.com/title/tt1465478/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL