bir uzay filmi ariyorum SORU

dogukanu

Konuyu Açan: dogukanu

27.11.2013 16:11

Filmi 90 li yillarda televizyonda izledim. Yaklasik 10 kisilik bir suclu grubu veya azili terorist baslarinda bikac subay askerle bir uzay mekigiyle uzaya gonderiliyorlar. Kendilerine farkli bir amac icin oldugu soylense de daha sonra aslinda oldurulmek icin goturulduklerini anliyorlar. Bi zenci karakter, bi rain isminde biri hatta bu ilk olenlerden. Galiba bi gezegene iniyorlardi ve bu karakter disari cikiyodu kesif vs icin. Filmde bir de sarisin bayan karakter vardi ozelligi jimnastik aerobic vs her hareketi yapabilen biriydi. Bunlarin hepsi suclu. Ufak tefek yanlis hatirlamalarim olabilir. Hatirladiklarim bunlar. Simdiden tesekkurler
aklımda direk çok benzer bir film canlandı ama aynı film mi emin olamadım. çok net hatırlamıyorum hatta biraz aradım ve bulamadım ama hatırladığım kadarıyla konuyu ve ayrıntıları yazayım belki birinde çağrışım yapar; aynı şekilde öldürülmek üzere uzaya gönderilen suçlular var ama öldürülmeden önce bazı işlerde çalıştırılıyorlar parça üretimi vs olmak üzere. başrolde ünlü bir oyuncu vardı diye hatırlıyorum(george clooney diye hatırlamıştım ama değilmiş) ve karakterimiz savaş suçlusuydu yanılmıyorsam. bir zenci, sarışın bir kadın ve kır saçlı diğerlerine nispeten yaşlı bir adamla beraber takılıyorlardı hep. kır saçlı ve zenci arkadaşlarımız ölüyordu.hatta emin olmamakla birlikte başrolümüz de ölüyordu ve sadece kadın kalıyordu sanki ama başka bir filmden çağrışım da olabilir bu. gardiyan veya mahkumlardan birkaçı hava boşluğundan uzaya bırakılıyordu bir çatışma esnasında.

hatırladıklarım bunlar. aynı film olabilir muhtemelen diye yazdım buraya ama farklı filmlerden hatırlayıp harmanlamış da olabilirim o yüzden pek güvenilir değil.
yulunga: ben de benzer şeyler hatırlıyorum

stone: moonbase olabilir inceleyeceğim.
eyvallah abi çok saol
Maalesef bu film de degil.cozuldu isaretledim bide
hmm o zaman yeni konu açmalısın bence çözüldü diye kimse bakmayabilir buraya
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL