40'lı yıllarda geçen sansasyonel bir İtalyan uzun metrajlı film SORU

burry_day

Konuyu Açan: burry_day

12.07.2021 12:53

Aklımda kalanlar bir aile arasında geçen katı eski bir asker baba onun şiddetine katlanan bir anne ve birde çocuklar var aklımda kalan 7-8 yaşlarında Joe isimli bir çocuk, çocuk için kız kardeşi, onu cinsel ilişkilerin bilgeliğini başlatan birde kız kardeşi vardı sansasyonel bir çok seks skandal sahneler bulunduran bir film.
yapım yılı 40’lı yıllar değildir sanırım?

https://www.sinefil.com/filmler/1940/italya/dram

yapım yılını tahmin ederseniz arama kolaylaşır.

https://www.sinefil.com/filmler/italya/dram
ALINTI yapım yılı 40’lı yıllar değildir sanırım?

https://www.sinefil.com/filmler/1940/italya/dram

yapım yılını tahmin ederseniz arama kolaylaşır.

https://www.sinefil.com/filmler/italya/dram
siyah beyaz bir film değildi onu söyleyebilirim 40’lı yıllarda çekildiğini zannetmiyorum ama klasik bir filmdi maalesef yapım yılı aklıma gelmiyor tahminde de bulunamıyorum sadece renkli bir film olduğunu söyleyebilirim hatta elimde bir arkadaşımın bulduğu kısa kesit bir görüntü bulunuyor bunu size ulaştırabilirsem yardımcı olabilir misiniz?
DOĞRU CEVAP
ALINTI siyah beyaz bir film değildi onu söyleyebilirim 40’lı yıllarda çekildiğini zannetmiyorum ama klasik bir filmdi maalesef yapım yılı aklıma gelmiyor tahminde de bulunamıyorum sadece renkli bir film olduğunu söyleyebilirim hatta elimde bir arkadaşımın bulduğu kısa kesit bir görüntü bulunuyor bunu size ulaştırabilirsem yardımcı olabilir misiniz?
bu da sorulur mu? uzmandık eskiden. bi resim çek filmden. bulamazsak görüntüye bakarız.

https://www.sinefil.com/forum/nyoo5y7
ALINTI bu da sorulur mu? uzmandık eskiden. bi resim çek filmden. bulamazsak görüntüye bakarız.

https://www.sinefil.com/forum/nyoo5y7
Sanırım şansım biraz yaver gitti ve film karşıma çıktı bir anda bugün herhalde şanslı günündeyim ama yine de yardımları için teşekkür ederim @winter ha bu arada aradığım filmin ismi : / Nen 1977
ALINTI Sanırım şansım biraz yaver gitti ve film karşıma çıktı bir anda bugün herhalde şanslı günündeyim ama yine de yardımları için teşekkür ederim @winter ha bu arada aradığım filmin ismi : / Nen 1977
rica ederim ama ne yardım ettim ki. tam yardım edecez resim beklerken bulmuşsun:)) ama bulunmasına sevindim. haber verdiğiniz için teşekkürler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL