Uzatılmış Versiyon Türkçe Dublaj

İstemi Betil ve Mazlum Kiper'i duyamadığım bir Yüzüklerin Efendisi'nin izlemek istemiyorum açıkçası. Gerekirse parayı ben vereyim onlar yine seslendirme yapsınlar. Benim için onların sesi ve karakterler işte bu kadar özdeşleşti.
Filmin Türkiye'de haklarına sahip olan Umut Sanat filmin extended edition versiyonu (http://www.amazon.com/Lord-Rings-Picture-Platinum-Extended/dp/B000654ZK0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1271010145&sr=1-2) için istek üzerine açıklama yapmıştı galiba. Yeniden seslendirmenin yapılmasının zorluğu ve maliyetinin çok fazla olması sebebiyle çıkmayacağını açıklamışlardı.
Evet muhtemelen
Ben de nette aradım ama bulamadım. Altyazılısı var ama Türkçe dublajlısı yok. Bence o adamdaki de ya altyazıdır ya da normal sürüm.
Paylaşım forumlarını inceledim, "Extented" adı altında verilen sürümlerin Türkçe Dublajlı olanı var ancak kesilmiş, dahil edilen bölümler İngilizce. Yanında verilen altyazı dosyası ile izlenebiliyor. Tam dublajlı Extented sürüm olsaydı oradaki filmciden önce nette bulunurdu. Halbuki senin gibi tam dublaj arayanların hiçbiri bulamamış filmi. İstersen ilgili adresleri özelden isteyebilir kendin inceleyebilirsin.
En son 6 Nisan'da Blu-Ray Set çıkacak diye okumuştum, ama alt yazılı ve genişletilmiş versiyon değil. O haberin altında yapılan yorumlarda genişletilmiş versiyonun henüz Türkçe seslendirmesi olmadığını belirten cümleler hatırlıyorum. Haberi bulursam link veririm.
Bizim buradaki bir filmcide adam bana serinin uzatılmış versiyonun türkçe dublajlılarını gösterdi ama alsam mı almasam mı bilemedim. Türkçe dublajlısı yayımlandı mı acaba bilen var mı? Şimdi alırım uzatılmış versiyon çıkmaz gider adamı döverim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL