Gayet Başarılı Süper Genç Bir Yolculukta Değişir SORU

D

Konuyu Açan: deneme1757

18.02.2011 03:22

10 senelik bir filmdi.

Amerikalı bir genç ailesinden uzakta ülkenin en iyi üniversitesinde okuyor, ailesi inanılmaz baskıcı ve kontrolcü, genç de çok başarılı ve makine gibi.

Dersleri 5.0, hep birinci oluyor, sabah aynı saatte kalkıyor, akşam aynı saatte yatıyor, sporda falan da birinci, örnek insan, içki sigara uyuşturucu falan yok vs vs vs vs...

Sonra ne oluyorsa artık, kendi arabasını sürerek okuldan eve (ailesine...) gidecek, ailesi tabi bu yola çıkmadan önce binlerce öğüt veriyor oğluna. Yol da 3-5 gün sürecek bir yol, Amerika içinde bir uçtan diğerine gidecek.

Neyse bu delikanlı arabaya bir şekilde bir hayat kadını alıyor. Ama sevişmek için değil elbet. Bu kadın birisinden mi kaçıyor veya neler oluyor bilemiyorum. Zaten kadını da isteyerek almıyor arabaya, kadın şartları zorluyor.

Derken bunlar samimi oluyor ve çocuk 3 gün içinde içki, sigara uyuşturucu kullanan bir adama dönüşüyor, sanırım birisini ya öldürüyor, ya da yaralıyor. Bu arada arabaya aldığı kadına aşık da oluyor, belki de olamıyor, onu tam anımsayamadım.

Böyle bir filmdi.
Son paragrafa kadar tahminim interstate 60 idi. yine de bu filme bi gözatabilirsin.

http://www.imdb.com/title/tt0165832/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL