Tayland'da geçen amerikan filmi SORU

gixevu

Konuyu Açan: gixevu

02.06.2015 11:24

Film muhtemelen Amerikan filmi ve Tayland, Tayvan yada Filipin gibi bir uzakdoğu ülkesinde geçiyor. Filmden hatırladığım tek sahne, asyalı bir kızın, amerikalı adama dövme yaptığı sahne. Sanırım dövme ile alakalı fantastik bir durum vardı ortada. Kız adamdan birşey saklıyordu ve adam sonra onun tehlikeli işlere bulaştığını öğreniyordu. Bir sürü asyalının kırmızı bir odada dövme yaptırdığı bir salonu falan buluyordu. Birde bu kızla adam arasında romantik bir ilişkinin olduğunu hatırlıyorum. Önce "The Beach" sandım ama izleyince o film olmadığını anladım. Bilen var mı?
hayal meyal bu tarz bir film hatırlıyorum ve hatırladığım kadarıyla kız adamı kendisini bir çetenin elinden kurtarması için kullanıyordu. kızın küçük de bir kardeşi vardı sanki. adam birkaç kişide aynı dövmeyi görünce kızın bir şekilde insanları manipüle ederek kendi çıkarları için kullandığının farkına varıyordu sanki ama kızı da kullanan başka bir kadın vardı hatta kızı kullanan diğer kadını bai ling oynuyordu diye hatırlıyorum ve filmlerini biraz araştırdım ama bu tarz bir film bulamadım. tabi farklı filmlerden çok fena karıştırıyor da olabilirim ama belki ufak da olsa bulunmasına bir yardımı dokunur.
Aynen bu film! Sen anlatınca ben de biraz hatırladım ama hangi oyuncuların oynadığına dair en ufak bir fikrim yok. Ben TV'de izlemiştim.En az bir 5 yıl önce falan sanırım.
nerede ne zaman izlediğimi pek hatırlamıyorum ama çok eski bir film değildi. muhtemelen 2005 sonrasına ait bir filmdir. oyunculara dair tek hatırladığım bai ling ama onu da başka bir filmden karıştırıyorum yüksek ihtimalle. biraz daha araştırdım ama yine bulamadım maalesef. ben de bekliyorum bulunmasını.
Bahsettiğiniz bir filmden ziyade Lost'un bir bölümünü andırıyor. Jack Tayland'a gidip dövme yaptırıyordu. Dövme yapan kadın da Bai Ling'di. Gerisini pek fazla hatırlamıyorum. Bölümün adı "Stranger in a Strange Land" .http://www.imdb.com/title/tt0954439/
çok teşekkürler. evet Lost'un bir bölümüymüş :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL