S
Konuyu Açan: shinru
14.12.2014 00:41
Ailelerinin ölmesi üzerine tek yakınları olan yengelerinin -sanırım- evine gönderilen 2 kız kardeş. Evde 3-4 çocuk daha var, bir de arada sırada gelen çocukların arkadaşı komşu çocuğu. Yenge, fazlasıyla umursamaz ve çocuklarından faydalanan bir kadın. Yeğenleri geldiğinde önceleri ufak tefek faydalanmalarla ezse de sonrasında evin bodrumuna kapatarak işkence ediyor ve çocuklarını da kendi hastalıklı tavırlarına alet ediyor.
Bu durum böyle bir süre devam ediyor ve ilerleyen zamanlarda komşularının çocuğu da olaya dahil oluyor -olmak zorunda bırakılıyor- Filmin bundan sonrasını kesik kesik hatırlıyorum. Komşu çocuğunun yapılan eziyetlere artık daha fazla katlanamayıp kızlardan büyük olanını cesaretlendirmesi ve kızın evden kaçmaya yeltenmesi... İşte arada ne oluyorsa oluyor -kopuk, hiçbir şey anımsayamadım bu zaman dilimine dair- ve bir gün polis evi kontrol etmeye geliyor.
Burdan sonrası da bende yok maalesef :ı Filmin ismini söyleyerek hatırlamamı sağlayacak biri çıkarsa çok çok iyi olur, teşekkür ediyorum ^-^