Peter Falk'ın Başrolde Oynadığı Bir Film Arıyorum SORU

W

Konuyu Açan: williamsomerset

28.08.2011 16:57

Peter Falk'ın Başrolde Oynadığı Bir Film Arıyorum

Aradığım film polisiye bir film başrolde Komiser Kolombo dizisindeki aktör Peter Falk'ın oynadığına BANKO eminim. Filmde banka soyan bir çete var dedektif rolündeki Peter Falk da bankayı yüzleri görünmeden soyan ve yakalanmadan kaçan bu çetenin peşinde. Filmden sadece bir tek vurucu sahne aklımda kaldı filmi hatırlayacak arkadaşlar filmi hatırlarlarsa ancak bu sahneden hatırlarlar. Banka soyguncularından biri grip ve sürekli hapşırıyor dedektif Peter Falk şüphelendiği bir adamın evine gidiyor onunla kapıda konuşuyor sonra onun hırsız olmadığına inanıyor kapı kapanıyor ve geri dönüyor kapı kapanır kapanmaz adam hapşırıyor ya da öksürüyor Peter Falk'da onun soyguncu olduğunu anlıyor film ya o sahnede ya birkaç sahne sonra bitiyor.
Filmin türkçe alt yazısı yok yabancı bir siteden buldum indirip indirmemek konusunda kararsızım acaba aradığım film mi siz izlediniz mi filmin sonunda bu sahneler var mı?

Banka soyguncularından biri grip ve sürekli hapşırıyor dedektif Peter Falk şüphelendiği bir adamın evine gidiyor onunla kapıda konuşuyor sonra onun hırsız olmadığına inanıyor kapı kapanıyor ve geri dönüyor kapı kapanır kapanmaz adam hapşırıyor ya da öksürüyor Peter Falk'da onun soyguncu olduğunu anlıyor film ya o sahnede ya birkaç sahne sonra bitiyor.
tahmin benimki sadece, olabilir gibi gibi. belki emin olan biri çıkar o zaman filmi gönül rahatlığıyla indirirsiniz.
Bel ki budur ama hiç emin değilim.

The Cheap Detective (1978)

Peter falk tan eminsen şu listeye bir bak.kaldı ki adam dedektiflikten başka bir rolde oynayabilmiş mi anlıyamadım.Okuduğum kadarıyla gerçek hayattaki karısı gerçekten dedektifmiş.

http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_nr_i_0?rh=i%3Advd%2Ck%3APeter+Falk&keywords=Peter+Falk&ie=UTF8&qid=1273440440
dediğin film Taking Pelham One Two Three (1974). Filmde Petr Falk değil Walter Matthau oynuyor. Daha yeni izledim filmi.
hallmark kanalında görmüş olabilirsin...eskiden...kirk dougles ta varsa kesin bu filmdir...o kanalda yayınlanan...bende hatırlıyorum öyle film...çünkü.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL