acemi anime izleyicisi

evet efendim one piece e bulasmis oldum.macerasi eglencesi karakterleri hepsi ayri bi dunya:)ben de artik tavsiye edebilirim:)
hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim:)birini secip izleyip hemen yorumlarimi paylasacagim.one piece i uzun suredir merak ediyodum ama en son 630. bolumde oldugunu gorunce caydim brz cunku sevecegime eminim fena sekilde takilabilirim:)tavsiyelerinize her zaman acigim
zelenzsana Lovely Complex ve Special A animelerini önerebilirim. İkisi de eğlencelidir :)
Lovely Complex'i öneririm :) Çok sevdiğim bir animedir. Hem kısa, hem de aşırı komik. One Piece gibi çok uzun bir animeye başlamak istemiyorsan bunu tercih edebilirsin.
ben de acemi sayılırım ama one piece'i şiddetle öneriyorum. başlamadan önce çok çocukça birşeye benziyor demiştim ama kısa zamanda güncel bölümlerini yakalayıp mangalarını okur oldum. yer yer hüzünlendirse de kafa dağıtmak ve gülmek için güzel bir tercih diye düşünüyorum.
spor, lise komedi türü ise aradığın Slam dunk yok macera, korsanlar ve aşırı hayalgücü diyorsan One piece. Öğretmenlikle ilgin varsa GTO
merhabalar.öncelikle bu konuyu baya arastirdim ama o kadar cok sey okudum ki kafam karisti.ben hayatimda ilk kez anime izleyecegim cok ilginc konularda agir kafa animeler oldugunu biliyorum ama benim aradigim kafa dagitmak ve gulmek:)yani tamamen eglence amacli izleyecegim.tavsiyeleriniz olursa cok sevinirim.filimadami ahalisinde mutlaka tecrubeli birileri vardir:)simdiden tesekkur ederim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL