korku filmi SORU

elifelif

Konuyu Açan: elifelif

23.06.2012 20:51

merhaba arkadaşlar gene ben sualci azize.

2000li yıllarda bir tv kanalında denk gelmiş büyük gerilim ve hayranlıkla izlemiştim ama tabii filmin adını okumak gibi bir derdim yoktu o zamanlar böyle olacağımı bilsem şeceresini tutardım, heygidi. Neyse

arkadaşlar filmde sanırsam gary sinise oynuyor ya da petter stebbings ya da bu tipte bir aktör idi. tam hatırlayamıyorum film bir kolejde geçiyordu bi uzaylıydı ya da canavardı sanırım uzuvlarını uzatabiliyordu filan caniydi de üstelik bi kız vardı ponpon kızdı ( bak bunu ii hatırlıyorum :D ) bu garipliklerin farkına varıyordu sonra adam onu da öldürmeye çalışıyordu filan basketbol salonuna kaçıyordu kız sonra tipik son kız kurtuluyordu adam da ölüyor sanıyolardı ama zannedersem o gene hayatta kalmayı başardı.

aklıma bir ayrıntı daha geldi bu uzaylımıdır canavarmıdır ne idüğü belirsiz çekici şahsiyet kurbanlarını hayatta kalmak iin yiyordu sanırım. Birde okulda öğretmendi galiba.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :))
"the faculty" (1998) desem 'yuh artık faculty mi bilmiycez' diyebilirsin ama konusu anlattığına uyuyor.. hem robert patrick var, gary sinise'ye benziyor; josh hartnett da var, o da peter stebbings'i andırıyor..

ben linki vereyim de:

http://www.imdb.com/title/tt0133751/

http://www.filimadami.com/film/1988/the-faculty/
Vallaha da bu :D

Sağolasın billy walsh takma isimli arkadaşım :D
reja ederim..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL