kelebek/peri ile arkadas olan cocuk SORU

S

Konuyu Açan: sonador

26.11.2011 13:58

cocugun biri kelebek yada peri gibi birseyle arkadas oluyor ama cocugun dedesi bunların koleksiyonunu yapmış. kelebek/peri bunları goruyor cok uzuluyor kapıyı sanırım büyüyle kapatıyor cocuk içeri girmek için uğrasıyor amakelebek koleksondaki kelebekleriatese gonderipsoba gibi birseye yakıyor aglayarak. tesekkurler..
Ya bu filmin sonunda piyanolu bir sahne var mıydı? Ben koza içinden bir kelebeğin çıktığını ve camdan dışarı çıkıp uçtuğuna dair bir sahne hatırlıyorum. Bu koleksiyon olayı dfa var filmde hatırladığım kadarıyla. O film olabilir mi?
Maalesef filmi çok küçükken izlediğim için yazdıklarım dışında bir ayrıntı hatırlamıyorum. Adı da yok doğal olarak. :)
25 yıldır içimi yiyen film :))) başkalarınında seyretmiş ama hatırlayamamış olması olması beni bu spazmdan kurtardı :)) ahh bir bulsam o filmi..boğazıma saplanmış bıçak gibi .. seyretmez olaydım :))
aaawww! evet The flying sneaker filmin ismi.. o periyi 60 yıl sonrada tanırım :))
kesinlikle eminim bu film olduğundan.. şöyle bir aradım ama indirecek bir link bulamadım.. online seyredilcek birkaç sitedede sağolsunlar mahkeme kararıyla kapatma var :)) youtube da video var belki uzun metrajıda vardır ama şu an ofisten bakamıyorum ondada patron kararıyla kapatma var ahahahah :)) çocukluğumu yedi attı ne travma bir filmdi yaa hüzün dolu olduğunu hatırlıyorum sadece :))) sen bulursan nolur banada haber ver.. çıksın artık bu boğazıma saplanmış bıçak :)))
ben de aradım ama bulamadım bulursam buraya yazarım link i tesekkurler..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL