İçimizdeki Müzik Yorumları

İçimizdeki Müzik filmi detayları

@no_education

12 yıl önce

7.5 / 10

Oyunculuklar harikaydı. Konu da çok güzel işlenmiş. Filmde bir zirve noktası yoktu ama genel itibariyle etkileyici, güzel bir film olmuş.

@eyupk

13 yıl önce

9.4 / 10

bu kadar az kişinin bilmesine çok şaşırdığım filmlerden.türünün en iyi örneklerindendir bence.kesinlikle izlenmeli

@moira

14 yıl önce

Yatıp uzanmak dışında biz sakatlar ne ister bilir misin? Fark edilmek... Bana dışarıda baktıklarında ne gördüklerini biliyorsun: Hiçbir şey... Görmezden geliyorlar. Bunu nasıl görmezden gelirsin? Ama beni görmezden geliyorlar. Çünkü onların hissetmesini sağladığım insanlıklarından çok fazla rahatsız oluyorlar.

@tolkativpenguen

15 yıl önce

8 / 10

kesinlikle, "az kişi tarafından biline şaheser bir film". senaryolarını öve öve bitiremediğimiz filmler vardır. (bkz:the shawshank redemption) kıyaslamak gibi olmasın, izledikten sonra gerçekten sizi derinden etkileyecektir.

@max_manus

15 yıl önce

8 / 10

hani klasik bir laf vardır ya, "rolünü oynamamış adeta yaşamış" diye..

Michael Sheen için bu laf hafif kalır..

@horrorpheliac

16 yıl önce

10 / 10

İzlerken sürekli olarak sizi acıma ve bilimum suçluluk duygusu içerisinde bulunduran bir film. Engellileri ya da onların neler çektiğini diyeyim (??) çok iyi bir şekilde dile getirmişler, bravo.

* Git kendine vicdan satın al.
O

@outcast

17 yıl önce

Richard Pimentel kimdir bilmiyordum ancak film bence mesajını verebilmiş bir filmdir. Gerçekten ülkelerin çoğunun engellilere karşı takındıkları tavrı değiştiren, hayatı onlar için daha yaşanabilir bir hale getirmek için küçük de olsa adımlar attıran önemli bir insanmış..

Babam da %50 engelli olduğu için yaşanan zorlukları kısmen biliyorum. Bu, gerçekten varlıklarını çoğu zaman görmezden geldiğimiz, insan olduklarını unuttuğumuz ve asla onlardan biri olmayackmışız gibi davrandığımız o insanlar için az bile.

Birçoğumuz dilimizi konuşamayan başka insanlarla anlaşabilmek için İspanyolca, İtalyanca, Çince, Almanca, Rusça vb... öğreniyoruz ya da öğrenmek istiyoruz.

Şu ülkede sağır ve dilsiz biriyle karşılaşma olasılığımız yabancı uyruklu bir insanla karşılaşma olasılığımızdan çok daha fazla. Peki neden Türk İşaret Dilini öğrenmek için hiç çaba sarf etmiyoruz? Neden hayatları zaten yeterince zor olan o insanlara ufacık da olsa biz yardım etmiyoruz?

@basak

18 yıl önce

5.5 / 10

insanın kendi dehasını keşfetmeden,bu dünyadan göçüp gittiği..
SPOILER
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL