evin camında zencimsi bir adam basketçi çocuk SORU

dehsett

Konuyu Açan: dehsett

23.09.2009 11:42

sanırım adam zenciydi oğlan bunun evinin karşısında basket oynuyor toplum tarafından dışlanmış bir beyaz çocuktu sanırım. ya da adam beyaz, çocuk siyahtı. ikisi aynı renk diildi ona eminim :) adam da inzivaya çekilmiş biri. oğlanın basket topu adamın evin camından içeri dalınca hem çocuk adamın izole hayatına girmiş oluyordu hem de adam çocuğun hayatında olumlu bir şeyler başlatıyordu. sanırım adamı ünlü biri oynuyordu.
Dehsett, bahsedeceğim filmde hiç siyahi yok. Ancak Mel Gibson,biraz zenciyi andırıyor uzaktan. Ama diğer öğeler oldukça benzeşmekte. Burda da toplumdan izole bir adam var, ufak bir çocuk bir gün kaza ile evine geliyor, arkadaş oluyorlar. Kimse bunları çekemiyor. Bu değilse bile, izlemeni öneririm. Güzel bir filmdir.



http://www.filimadami.com/The-Man-Without-a-Face-9293.html



Mel Gibson,"Yüzü Olmayan Adam" (Aklı evvelin biri bunu Yüssüz Adam diye çevirmişti bir vakit :))
aslında bestreaction'ın önerdiği basketbol günlükleri olabilir, çnk orda yazı yazmaya özendiriordu adam onu die hatırlıorm. ben bunu izleyeli yılllaaaaaar olduğu içün bu kadar hayal meyal hatırlıorm. ben bras daa araştırim bakim.
bu çocuğu yazı yazmaya teşvik edenin o adam olduğuna eminseniz hani bir de oğlan yazıları yazıp yazıp adama gelip kontrol ettiriyordu. eğer bu filmde varsa öyle bi mevzu, işte aradığım bu filmdir dicem.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL