2 çocuk SORU

ksantippe

Konuyu Açan: ksantippe

27.08.2013 11:17

2000 başlarında fragmanını gördüğüm bir film arıyorum dostlar... çok silik hayal meyal bir görüntü aklımda.. bir dahada rastlamadım.. çok bilindik sonrasında patlamış yürümüş bir film bile olabilir hiçbir fikrim yok. afganistanımsı filistinimsi bir ülke.. 2 tane 6-7 yaşlarında biri kız biri erkek çocuk.. ( kardeşte olabilirler) savaşın ortasımı bittimi bir savaş öyle bir şey.. heryer yıkık dökük yada inanılmaz fakir bir köy olabilir.. virane olduğu kesin.. bu çocuklar öylece kalakalmış sanki ortada .. yola mı koyuluyorlar birini mi arıyorlar bilmiyorum.. hatta bir köpekte olabilir.. yada köpeği tamamen hafızam uyduruyor olabilir.. biliyorum az bir bilgi ama umarım bilen çıkar.. takıldı çok fena takıldı:))
malesef ikiside değil :(((
'kaplumbagalar da ucar'a bir daha bakmani tavsiye ederim.. ya da benzer filmleri arat google'da falan, imdb'den de bak "more like this" kismina..
kaedecim sıralamış allllaaahhh diye bir atladım bir hışımla hepsine göz gezdirdim.. malesef hiçbiri değil.. seyretmediğim filmleride seyredicem bu arada nefis filmlere benziyorlar.. teşekkür ederim dostum :))

hadi iyi bak kaplumbağalarda uçar olabilir diye çok zorluyorum kendimi ama olmuyor sevgli billy walsh.. keşke içimdeki kurt ölse.. keşke o olsada kurtulsam bu pis duygudan:( ama şu " more like this" olayını bi yapıcam bakalım.. çok sağol can kardeşim :)
duuurunn! :)) ben o telaşla kaedenin önerilerinden şaşkın köpekleri atlamışım.. o köpek o çocuklar!!! evett!! cansın kaede :))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL