Kadın sürekli TV den bilgi yarışmalarını seyrediyor.Ayrıca elinde kitaplar , bu yarışmaya hazırlanıyor.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. SORU

A

Konuyu Açan: aybote

17.01.2023 11:30

Merhaba,

Hafızam da bazı bölümleri kalmış bir film arıyorum. 10 -15 yıl içinde seyrettim diye düşünüyorum.

Konu iki kısımdan kurgulanmış;
ilk kısımda aktarılan konu ABD de televizyonun eski hali tahta kasalı zannederim 1960- 1975 dönemi bilgi yarışmaları yapılıyor.
Gösteri de çok başarılı 12 -15 yaşlarında bir erkek çocuk var. TV de oldukça popüler ,yanında baskıcı bir baba hata yaptığında azarlayan ve cezalandıran ,çocuk tekrar yarışma katılıyor .Sorulan soruyu bilemiyor ve panikleme başlıyor. Yarışma sonunda koltuktan kaltığında altına işediği görülüyor. Senaryo dönem dönem çocuk yetişkin oluyor. Hayatından değişik dönemler bölümler araya sıkıştırılıyor.

Daha sonra bu çocuktan bağımsız bölümde bir kadın30 yaşlarda erkek arkadaşı var. Kız ve adam basit işlerde çalışıyorlar.Sürekli, paraya ihtiyaçları var.

Kadın sürekli TV den bilgi yarışmalarını seyrediyor.Ayrıca elinde kitaplar , bu yarışmaya hazırlanıyor.

Kadın başvurmasına rağmen bu yarışmalara hiç çağrılmamış, adamın TV bu yarışmada seçici olan bir çocukluk arkadaşı var.Arkadaşına rüşvet vererek kadını yarışmaya katılmasını sağlıyor.Kadın aşama aşama yarışmada en büyük ödüle yaklaşıyor ve sonuçta para ödülünü kazanıyor. Bundan sonra erkek arkadaşına para dan pay vermiyor. Tartışıyorlar ve ayrılıyorlar.

Yıllardır bu filmi internet üzerinden sorguluyorum. Aklımda erkek karakter Woody Harrelson veya Nicolas Cage diye bazen çağrışım yapıyor. Neredeyse bu iki adamın tüm filmlerini araştırdım , maalesef istediğim film'e ulaşamadım.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
https://m.imdb.com/title/tt0105812/ Filmin adi Beyazlar beceremez olabilir mi
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL