kız, günlük, büyü, ölüm SORU

gandikgundik

Konuyu Açan: gandikgundik

20.12.2014 00:16

Genç bir kızın eline bi defter geçiyor, deftere yazılan dilekleri gerçek oluyor. Mesela biri hakkında kusmuğunda boğulmasını isterdim gibi bir şey yazıyordu o kız da aynı şekilde ölüyordu. önce bu defterin yaptığının farkında değildi ama giderek daha çok bağlanıyodu deftere daha sonra okulda anlaşamadığı kızlar da fark ediyordu defteri, sahip olmaya çalışıyolardı. tek hatırladığım yer kusmuklu sahne. Bu filmi hatırlayan, ismini bilen var mı?
death note diye bir anime vardı bunun gibi deftere yazarak öldürmeli sonra filmleride çekildi belki death note filmlerinden biri olabilir bir bak istersen..
o değil tabii ki ama yine de teşekkürler @suatbsdg . daha çok lisede zorluk çeken bir kızın bir defteri günlük olarak kullanıp oraya yazdığı dileklerinin olması gibi. yanlış hatırlamıyorsam bir mezarlıkta buluyordu. o günlük sahibinin enerjisiyle beslenip yavaş yavaş onu yok ediyordu ne kadar çok şey yazarsa o kadar çok tükeniyordu ama deftere de daha çok bağlanıyordu. sarışın bir kız oynuyordu bir de :( çok bölük pörçük hatırlıyorum ama aklıma takıldı film :/
http://www.filimadami.com/film/37190/devils-diary/

sanırım bu geçenlerde ben de aramıştım çünkü ama izleme fırsatım olmadı eğer bu değilse 1 tane daha var önerebileceğim
Evet sanirim bu digerini de merak ettim ama tesekkurler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL