Belirsiz Gece Suare no: 69 - Nunta Muta & Slient Wedding

çok hızlı bir artı olacak bu sefer aldığım ;)

daha önce suarelerin birinde önerildiğinde izlemiş ve çok eğlenmiştim. tüm ayrıntılarını hatırlamasam da (ki izlediğim filmi 5 dakika sonra unutmak gibi şahane bir özelliğim var) düğün yemeği sahnesi hala aklımda. gayet orjinal bir fikirden yola çıkıp tam da o coğrafyanın neşesine yakışır bir film çıkartmışlar ortaya,ellerine sağlık :) bir müziklerinin çok tatlı olduğunu hatırlıyorum,başka da bir anı yok hafızamda ;)
ben de izledim ama bitiremeden uyumusum :)
ilk günden ödevimi yapmış olmanın verdiği coşku ile ilk yorumu ben yapayım dedim :) o coğrafya insanının neşesini tutkusunu herşeyiyle perdeye yansıtmış bir film ile karşıkarşıyayız. tabii hüznünü de... komedi ve dram unsurları iç içe oldumu daha bir seviyorum filmleri. bu da öyle filmlerden. kahvedeki dünürler arası kavga ve bir anda barışıp sarılma sahnesi özetliyor aslında bu köy insanının yaşantısı. herşey bir coşku seli içinde olup bitiyor kavgalar da barışmalar da aşklar da. sonra sen kalk bu insanlara eğlenmek gülmek düğün ve cenaze yapmak yasak de. oldu! onlar ne yapar eder o düğünü yapar. hayatımda gördüğüm en ilginç ve komik düğün sahnesi. sessiz düğün! :) tabi başları öyle demek lazım. sonu hakkında bişey demiyeyim şimdiden izleyin görün... bi tek o doğa üstü olaylar olmasa da olurdu dedirti bana ya neyse o kadar da olsun artık. güzel filmdi güzel. doktora teşekkürü borç bilirim :))
Nunta Muta & Slient Wedding



Romanya, Lüksemburg ve Fransa ortak yapımı olan film, komedi ve drama yönelik olarak sahnelendirilmiştir. Stalin zamanlarında Romanya'nın bir köyünde yaşananlar anlatılır.

Mutlu bir çift evlenmek üzeredir ve büyük bir topluluk bu olayı kutlamak için hazırken, bir kaç komünist asker, parti liderinin (Stalin) ölümünden sonra bir hafta ulusal yas ilan edildiğini duyurmak için kasabaya gelir. Bunun ardından düğün yasaklanır ve topluluk yine de devam etmenin bir yolunu aramaktadır. Çözüm eğlenceli olduğu kadar cesur ve yaratıcıdır da. Düğün her şeyiyle devam edecektir.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL