Belirsiz Gece Suare No:45 Being There

Çok sevindim sıla:) Allah analı,babalı büyütsün. Cinsiyeti belli olmadı mı hala? :) :) :)
sağol metincan,çok tatlı bir görsen :) not: ben de daha göremedim :S
oooooo hayırlı olsun aileye yeni bireyler katılıyor :))
sağolasın tatlım,senin de dayı/amca olduğun günleri görürüz inşallah :D (ama yeğen pek tatlı birşey yaa :) )
Allah analı, babalı, teyzeli büyütsün teyzecim :)
hııı yiğenim oldu benim,minik bir kurbağaya benzeyen sevimli bir yiğenim var :D ama okg ilk göz ağrım,onun pabucunu dama atamam :)
aynı cümleyle başlayıp farklı sonuçlara varmışız :)
Ahaha dikkat etmemiştim ben :-D akraba bağları işte de teyzem pabucumu dama atar, gercek yeğen gelmiş ona :-) bu arada film güzeldi yahu, izleyin.
Eee esmeraldacan bana böyle filmlerle gelirseniz begenirim tabiki dee :-)
sıla ile okg'nin yazıya aynı cümlelerle başlamaları, hatta okg'nin işin içine yemin katması.. güldüm valla:) eksisi bol bir hafta olacak anlaşılan nihahahahaah:)
Kursat'cığımızın müzikleri hariç filmi beğenmesine cok sevindim ve cok sasırdım:)

zira kendisini filmler konusunda memnun etmek biraz zor oluyor :)

Peter Sellers'ın müthiş oyunculuğu, Jerzy Kosinski'nin müthiş ironisiyle birleşince düşündürücü fazlasıyla absürdbirfilm ortaya cıkmıs.

Chauncey Gardiner :) havalı bir isim...

o bir aristokrat, tanınmıs bir ailenin bir bireyi, eski bir bürokrat, osoylu bir ailenin iyi eğitim almış bir varisi, hayır o gizli bir ajan :)

Yıllardır bahçevalık yaptığı evin bahçesindeyetıştırdıgı bır ot gıbı yasayan, yemek yiyen ve sadece TV izleyen Chance, ev sahibinin ölmesiyle evi terk etmek ve hiç bilmediği ve görmediği gerçek dünya ile yüzleşmek zorunda kalır. Sokaklarda - elinde kumanda ile -yürürken ufak bir kaza geçirir şans eseri çok zengin bir bayanla tanısır.Change; olduğu gibi davranan, maskesiz dolaşan, nefret hırs gibi duygulardan uzak ve haliyle huzurlu bir insandır.

"Kökler zedelenmedikçe birşey olmaz ve bahçede herşey yolunda gider"

Başkanın sorduğu bir soruya, sadece bahcesinde yetiştirdiği bitkilerden yola çıkarak verdiği bu cevap başkanı ve çevresindeki herkesi çok etkilemiştir veChange'in hayatını değiştirirki zaten kurduğu cümleler sadece ıkı üç kelimeden ibarettir. Farkında olmadan yaptığı her konusmainsanlara bilgece gelir. Toplum içinde birden ilahlaşır. Ayrıca Chance'in bu tavırları kapitalist düzene bir hiciv niteliğindedir.

normal bir hayata yabancılasmıs bır ınsanın, gercek hayatı tiiye alması da diyebiliriz..

illüminatiye selam çakan son sahnesi ve ardındangölün üzerindeki - birçok anlam yüklenebilir- yürüyüşü ve son replik hafızalarda kalacaktır.

"Hayat aklın geçirdiği bir evredir"
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL