rus ruleti gibi ama değil de SORU

surgeon

Konuyu Açan: surgeon

28.02.2014 13:26

Bi oyun var rus ruleti gibi ama bu 5 mermiyle oynanıyor. Filmin birinde iki adam bu oyunu oynuyorlar. Biri istekli diğeri ise kaçamak hareketler içinde. Hatta istekli olan adam artislik olsun diye 2. defa kendi kafasına sıkıyo ve ben ölmem modunda. Kurtlar vadisinden bir sahne değil arkadaşlar. 13 filmi de değil. Çok aradım ama bulamadım Bi yardım ediverin.
Intactogibi geldi bana.
yok malesef bu değildi.
187 olabilir mi acaba?
maledef bu da değil
http://www.moviecus.com/theme/movies-about-russian-roulette/1

bunlardan biri olabilir mi peki. gerçi bunlar genelde düz rus ruleti öle 5 mermili filan değil ama:)
Bunlar da değil. Ben galiba bulamıcam bu filmi ya.

@tomanas sana da teşekkür ederim çok uğraştın.
Ben biraz taktım bu filmi kafaya. Benim söylediğim filmdeki adam da çok güveniyordu kendine ölmeyeceği yönünde ama bu çıkmayınca merak ettim filmi.

Bu film ile ilgili başka bir şey hatırlıyor musun? Kaç yıllarında izlemiştin? Film sadece bu oyun üzerine mi kurulu yoksa bir sahnesi miydi? Yani bu oyunu sadece o ikisi mi oynuyordu?
Ya ne yalan söliyim bende taktım filmlerdeki bu tarz sahneleri çok severim çünkü. 3 gundur sayısız rus ruleti sahnesi izledim hatta uğruna spoiler da yedim ama istediğin gibi bi tane film bulamadım.
Sanırım çok az daha sahne hatırlayabilirsen el birliğiyle bulucaz.
Filmin son sahnesiydi sanırım bu. 2000 lerde çekilmiş olması lazım eski değildi yani. Filmin sonundaki hesaplaşma tarzı bişeydi. İntacto değil buna eminim. Çünkü aradığım filmde masada oturuyorlardı. Artist adamın arkası full camdı, gökdelen ofisi gibi. Ayrıca adamlar karşısındakine değil kendi kafasına sıkıyodu. İlk sıkan (artist olan) adam da iki kere kendi kafasına sıkıyodu. Bu şekilde rulet oynamak pek yaygın değil ama nedense çıkmadı ortaya. Kendimden şüphe etmeye başladım acaba birkaç filmi kafada miksajladım mı diye :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL