neydi neydi... SORU

babelfish

Konuyu Açan: babelfish

17.12.2010 20:38

Uzak Doğu filmiydi.. büyük ihtimalle Güney Kore.. bir ihtimal Japon. Bir sahne var aklımda, uzun sarı otların olduğu bir yerde yürüyor askerler. Onlar yürürlerken aynı anda birden yerden bir yığın ölü asker kalkıyor ve onlarla aynı şekilde ellerinde silahlarla yavaş yavaş yürümeye başlıyorlar. Yani işte korku/gerilim filmiydi ama savaşın kötülüğüyle ilgili bir mesaj vardı özünde...
çin filmi olmasın? çin\'de çünkü gömülü kraliyet askerleri heykelleri var hani... ama benim d ilgimi çekti, biri sölese de ben d izlesem :P
yok ya öyle o kadar eski model asker değillerdi =D 2. dünya savaşı askeri tipinde diyelim =) en sonunda da filmin sanki böyle telsizden bir ses geliyordu.. zaten filmin içinde de böyle bir şey vardı.. orada ölmüş olan askerlerin seslerini duyuyorlardı telsizden.. of allahım neydi yahuuu..
sen bunu alman filmi outpost\'la karıştırmıyorsun di mi babelfish????
pardon ingiliz filmiymiş o, ama alman askerleri vardı orda. yok diildi tabi, birileri çekik gözlü öbürleri kemikli yüzlü heheheh :D ama merak ettm cidden bak.
vietnamlı olabilirler aslında evet..
Çok güzel bir sahneydi gerçekten o :) Aradığınız film bu.

http://www.filimadami.com/R-Point-9440.html
bu arada ne olur ne olmaz diye eklemek istedim benim hatırladığım şekliyle sahnede adam 3-4 arkadaşıyla otların arasında ilerlerlerken :) birden yere eğiliyorlar daha sonra dam ayağa kalktığında sadece kendisi olduğunu farkediyor ortamda. ama yine de film r point :)
aa ben sizin 28 gün önce gönderdiğiniz cevabı görmedim bile =))) evet hakikaten buymuş yaa, çok sağolun!! 9 ay önce sorduğum soru sonunda çözüldü, heyooo =))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL