Kaç yaşına geldin adam olamadın! SORU

fakkun

Konuyu Açan: fakkun

27.03.2013 23:30

Şimdi söyle ki, filmimizin has adamı, kemik yaşı 30-40 olmuş ama hala türlü çocukluklar peşinde koşan bir bey abi. Çocukluktan kasıt seygiliye çocuk gibi konuşma, şirin görünmeye falan çalışmak değil (çok şükür). Bildiğiniz çocukluk. Tabii bu çocuk abimizin ana babasında para gırla olduğu için bu çocuk olmakta zorluk çekmiyor. Hatta bu zenginlik öyle bir zenginlik ki bu çocuk abimiz evin içine kamera sistemi dizip ev içinde arkadaşları ile oynadığı maç sırasında "faul yaptın","hayır, yapmadım" gibi tartışmalara son noktayı koyuyor.

Bir zaman sonra bu coçuk abimizin karşısına bir kadın çıkıyor ve onu adam etmeye çalışıyor. Sonunda başarılı oluyor, çoluk çocuğa falan karışıyorlar.

http://www.leahreminiguardforum.com/upload/showpost.php?s=061902345634ea886effd08e100ba6ea&p=58845&postcount=237

Yukarıdaki forum mesajındaki fotolar bahsettiğim çocuk abiyi belirgin hale getiyor. Hatta belki bu filmdir de ben yine de sorayım.
dediğin türde adam sandler'in bir filmi vardı sanırım. bir de karıştırmıyorsam yine çocuk gibi davranan ilk okulu bitirememş birinin filmi vardı. bu türde ne yazık kı çok film var biraz daha belirleyici bişeyler hatırlıyor muusn. yılı, oyuncusu vs.

http://www.filimadami.com/film/875/billy-madison/
anlattığınız film big olsa gerek.http://www.imdb.com/title/tt0094737/
para gırsa eğer kaedenin bahsettiği film olsa gerek... otel varisi falan diyo:))
Keşke olsa ama değil. İzlediğim filmdeki adamın gelişimi miras, dilek vb. gibi şeylere değil bahsettiğim kadına bağlıydı.
http://www.filimadami.com/film/2844/jack/acaba bahsettiğiniz film "Jack(1996)" olabilirmi
Fotograflardaki bir dizi diye hatirliyorum o da bu http://www.filimadami.com/film/8348/the-king-of-queens/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL