Fransa'da veya İtalya'da geçen bir film SORU

D

Konuyu Açan: duman

22.12.2014 22:14

Arkadaşlar filmde liseden mezun olmak üzere olan bir adam vardı, mezun olması için bi dersin sınavını vermesi gerekiyodu ve bu dersin hocasından özel evde özel derste alıyodu. Hoca şu konuyu sormam gibi veya sorarım gibi bişey demişti genç adamı yanıltmak için. Bunun dışında çocuk motorsiklet gibi birşey kullanıyordu sanırım ve hocanın kızıyla da aralarında bir ilişki vardı galiba.

İşte böyle bir film, tam anlatamadım ama umarım hatırlayanınız çıkar.
Teşekkür ederim,ama aradığım film bu değil.
bu da değil, zaten bu film amerikan filmi. yazdığım gibi film italya ya da fransa da geiyordu diye hatırlıyorum. Bir çok italyan filminde görülen motorsikletler vardı bu filmde de.
http://www.filimadami.com/film/64124/notte-prima-degli-esami---oggi/

bu filmi izlediğimden beri ibizaya gidesim var.

yıllar yıllar sonra da olsa, bu film o film. ben de kendi sınavımdan bir hafta önce tesadüfen izlemiş, filmdeki çocuğun haline üzülmüştüm. ama filmin sonunda herkesin ne olduğu falan yazınca o üzüntü azalmıştı. ama sen o kadar kızın hayalini gör, bir şekilde cesaret bul konuş, daha iki kelime edemeden kız sana arkdaşaşının numarası ne desin..

ayrıca bu sitenin hali ne oldu böyle tatsız zevksiz bir hal aldı..
Bu filmle ilgili soruduğum soru dahil her şeyi unutmuşken böyle bir cevap gelmesi çok sevindirici. lastnite teşekkür ediyorum sana.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL