Şahane Video Klipler

Biraz fazla oldu sanırım. Klip manyağı yaptım siteyi :) Kusura bakmayın ama "Barbaros Hayrettin" de burda olmalı,diye düşündüm. Kendisi o günlerde anlaşılamamış bir isimdir. Şimdi olsa, çok daha farklı muamele görürdü. Yazık oldu. Vatan kaybetti.
Bazı sanatçılar yanlarında ordu ile dolaşıyorlar. Her klipleri büyük bir olaya dönüyor. Emma da bunlardan biri. Çocukken çok haşarı,kavgacı bir kızmış. Sürekli ağaçtan düşermiş. Öyle ilginç biriymiş. Küçükken hiç de soprano olcak bir havası yokmuş. Gerçi,hangi sopranonun vardır ki? Girişte biraz bayık bakıyor,ama normalde, kale gibi bir hatun. :)
Lee Ann Womack'dan güzel bir şarkı. Umarım dans edebilirsin, Womack.
Pierces,iki sevimli kızkardeşten müteşekkil,başarılı bir grup. Bazı,Amerikan dizilerine yaptıkları şarkılarla ünlenmişler. Benim en sevdiğim şarkıları, özellikle bir vurgusu var ki akla zara :))
Pati Yang'ın estetik değerleri en az müzikal güdüleri kadar gelişmiş. Bir insan olsun ki, beş farklı enstürmanla,yüzlerce farklı türde bu kadar çok ürün ortaya çıkarabilmiş olsun. Koca külliyatı içinde bir tane bile salaş,beş para etmez,dinlemesem de olur diyebileceğim şarkı yok. Gerçek bir kraliçe. Efendimissssss.
Bulgaristan civarından, elektronik müziğe dair çok güzel bir hareket noktası yakalayabilmiş bir grup Ladytronn. Yıllardır dinlerim,bir dakikasına bile pişman olmadım.
Rob Dougan,bir kaç yıl evvel piyasaya, işte yeni prens diye sürüldü. Ama nedense prensliği pek kısa sürdü. Elektronik müziğin kralı ve hatta imparatoru bile olabilecekken prodüktörlüğe dönmesi beni hep üzmüştür. Adam bir dahiydi halbuki.



Melekleri kızdırmamak lazım:
Evet,Prozac;hızımı almış bulunuyorum şu an. :)) Klip çekmek kolay bir iş olmasa gerek,burda çekirdek çitler gibi izliyoruz biz gerçi ama kimi klipler var ki,sinema tadında oluyorlar.



Poni Hoax'ın ilginç bir klibi geliyor şimdi. Antikor.NOT: +16 yaş sınırımız var.
Sophie Ellis Bextor,güzellik anlayışımın zirvesinde duruyor. Ama,çok çok çok güzel bir canlı. Aynı havayı soluduğumuzu bilmek bile mutluluk kaynağı. Şimdi evlendi,çoluk çocuk bile yaptı. Allah,bir yastıkta kocatsın,analı babalı büyütsün. Sophie,tekrar tebrikler,mutluluklar.
Patrick Wolf,geleceğin Libarace'si olma yolunda pis adımlar atıyor. Allah'ım bir yerden alıp bir yere veriyorsun demek. Tipten kaybetmiş adam ama yetenekten kazanmış. Karma puanları çarpsın.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL