Şahane Video Klipler

J.J.Johanson,ısrarla adının tamamını kullanıyor.Hatta kendi adına şarkısı bile var :) Turuncu kafalı,bol kemikli abilerimizden biri. Seviyorum ben bu adamı,öyle bir samimiyeti var. Borç istesin çıkarıp veririm,evimin anahtarını istesin emaneten anında teslim ederim. Nasıl bir güvense artık.



Jay Jay,geziyor:
Nick Cave,öyle bir sanatçı ki, kimi bağlasan taşır adam. Gerçi,Kylie Minogue iyi bir insan. Sesi de fena değil. Arada detone oluyor sanki ama bakmayın yine de sağlam bir gırtlağı var. Biraz popüler olduğu için sevmeyeni de çoktur. Şu aşağıdaki şarkı beni etkilemedi demezsiniz sanırım. Diyen varsa da,ne diyim.



"where the wild roses grow"
Chemical kardeşlerin her klibi ayrı bir film,ayrı bir güzellik.Şu aşağıdaki şarkıyı çok sevmem ama klip muhteşemdir. Sonda sanırım grup üyelerini de görebiliyoruz.
Unkle,öyle böyle bir proje değil. Şu klibi izleyip de otobana atlamak istemeyen insan azdır. Doğuş da haklı olarak görmüş,çalmış. Suçlamıyorum yapımcısını. İnsanın çalası geliyor. Müzikal anlamda :))
Vive La Fete,Belçika'nın çikolatalarından sonra en çok sevilen şeyidir. Genelde insanlar,Fransız bir grup sanıyor amma değiller. Kendileri,içlerindeki gerilim ve erotizmi en iyi yansıttığına inandıkları Fransızca ile iletişim kurmaktalar. Bir şikayetim yok. :)



Pek klip yapmıyorlar,bu tek eli yüzü düzgün klipleri. Sadece bunu koyabiliyorum.
İmogean Heap,ne saygın ne zarif ne akıllı bir insan. Allah eksikliğini göstermesin.Ellincimsin.



Kendisinden geliyor,Canvas.
ve bir jean b. mondino aklı:
bir david fincher hikayesi
evet geldim klasik romanekle başlayalım
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL