Şahane Video Klipler

Agnetha Faeltskog;

ABBA ilk "A"sı hala burda. Prenses Anni (şimdi o bir prenses olmuş :)) kızabilir tabi ya neyse. Benim kalbimde o hep ilk "A" olacak. Allah uzun ömür versin.







Ben pek metal,rock insanı değilim. Ama "Nightwish" isimli grubun aşağıdaki şarkısı, benim bile dikkatimden kaçmayacak kalitede. Klibi de çok hoş. İkisi birden çok zor bulunur. Hem klip güzel olacak hem şarkı.
Blue Stone isimli grupla iki yıl önce tanıştım. Kendileri "etheral" denilen ve elektronik müziğin, dingin sınıfına ailt özel bir türü icra etmekteler. Çok bilinleri yok. Saklı kalmış bir hazine olduklarını düşünüyorum. İnsanı başka diyarlara taşıyan şarkıları var.



Uluslararası piyasaya sürdükleri tek klip bu. "Worlds Apart" isimli parça için çekilmiş,oldukça kaliteli bir görüntü yönetmeni kullanmışlar. Bir tane çekmişler ama tüm parayı yatırmışlar işe :)
Bir kuşağı ağlatan,ağlatırken çoşturan şarkı : Hasta Siempre ( Sonsuza Kadar) Comandante Che Guevera. Nathalie Cardone'un canavarane performansıyla:
Dolores O'Riordan,en çok sevdiğim,en çok takdir ettiğim hanımdır. Şu evrende, canını kurtarmak istediğim 313 insandan biri. Allah zeval vermesin. Başımızdan eksik etmesin.Bir gün elini öpmek nasip olur inşallah.
The Cure - Friday Im In Love
F.C.Kahuna,daha çok sinema,oyun ve televizyon piyasasına yönelik,ticari projeleri ile adını duyurmuş bir grup. Az ama öz çalışmalara sahipler. Kanımca, "Hayling" isimli parça,en başarılı ürünleri. Klip de en az şarkı kadar etkileyici.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL