üçCevap arıyorum! bulanların insanlık namına... SORU

inexplicit

Konuyu Açan: inexplicit

28.01.2012 00:51

(1) ilk film temelde kızını arayan bi babanın hikayesi; adam (siyahi) sürekli intihara teşebbüs eden sorunlu biri. dibe vurmuş bi loser. kızı ise uyuşturucu karşılığı zorla seks yaptırılan bir kader kurbanı. olay bu. sonra bu adam ne oluyorda ailesini bir araya getirmeye karar veriyor orası muamma. rahat 4 yıl olmuştur izleyeli. aksanlarından anladığım kadarıyla ingiltere, iki katlı otobüsten anladığım kadarıyla da londrada geçiyor bu film. bunun dışında adamın küvette bileklerini kestiği sahne ve müziklerinin güzel olduğu kalmış aklımda.

(2) yıllar önce trt2 de görüp sonra izlerim dediğim bi film. tek sahnesi var aklımda. kahramanın (sanırım) annesi ölür. arkadaşları onu alıp mezarlığa götürmek için evine geldiği sırada o, kütüphaneyi odanın kapısının önüne devirerek onlarla gitmeyi reddeder. annesinin ölümünüde reddeder bir bakıma. polonya ya da rus yapımı bi film olabilir.

(3) filmden bi sahne. konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. tim burton - terry gillam sahnelerine benziyor aslında. şöyle ki ; bulutların üzerine kurulu bir darağacı ve ipte sallanmakta olan bi ölü var. ve küçük bulutların üzerinde yürüyerek uzaklaşan siyah giyinmiş şemsiyeli bi adam. (uydurmuyorum)

şimdiden teşekkürler .
3.sü dr parnassus olabilir
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL