Belirsiz Gece Suare No:43 - Oh Boy!

bile bile lades oldum:) bu güzel pazartesi gecemi evde geçirmemi sağlayan arkadaşlara selam ederim:) filme gelince,beklentimi düşük tuttuğum halde beğenmedim. bir anafikir var ama içinin pek doldurabildiğini düşünmüyorum.baba ile oğul arasındaki ilişki bile askıda kaldı gibi geldi bana.aklımda kalan 2-3 etkili sahne var. birincisi herkesin dediği idiot testi. ben o adamı orada ne yapardım bilemiyorum:) ikincisi, niko ve komşunun kurduğu bağ sonrası, niko'nun komşusunun tek başına langırt oynadığını gördükten sonra maç izlemesi,oldukça hoşuma gitti. üçüncüsü filmin finalinde beliren, 3-4 katlı bir eve yapılmış kollarında bulunan 2 saate zincirlenmiş insan resmi-karikatürü. durdurup inceledim hatta,çok iyiydi. genele vurursak,vasat diyebilirim.
filmden daha güzel olan bir şarkı armağanım olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=sVh3WQtx_pw
ilk frances ha'yla benzerliğinin pek olmadığını söyleyeyim ben de,

vasatı biraz aşmayı becermiş.

birkaç samimi sahnesi dışında çok da hatırımda kalacak bir film değil.
farklı beklentıler ıcıne gırdığımden filmi vasat bulduğumu uzulerek soylemelıyım.

Frances Ha'ya da ayrıca hıc benzemıyordu. Berlin kenti çok guzel gosterilmiş filmde. Hayata tutunmaya calısan Niko'nun umutsuz garip ve yalnız hikayesi anlatılıyor.kahve enstantenesi guzeldi.

yesilimtrak'ın da bahsettiği gibi idiot testi çok eğlenceliymiş gerçekten :)
Güzel, sıkıcı olmayan bir kent filmi olmuş. Ne güzel kısa da tutmuşlar. Belki sıkıcı olmaması bundandır(: Filmi aman aman beğendim diyemeyeceğim. Filmde Niko'nun istediğinden emin olduğu tek şey bir fincan kahveydi sanırım. Kahveye ulaşamadığı sahneler gülümsetti. Bir de ehliyet konusunda idiot testi güzelmiş. Sevdim ben o testi. Öyle bir filmdi işte. Ben daha farklı bir şey beklemiştim.
tamam tamam izleyeceğim :(
sayın artı eksi müdürüm pırtmak için yer aramayalım lütfen,kötü film demedim sadece mükemmel ötesi değil dedim :) yoksa sıkılmadan izledim yani..
yaniiii :)

ama elimizi her attığımız kurudu yani kabul et :)

iki artı mı emre? aaa hiç etik değill !!
Bak ya, teşvik istiyor :)
beğenmezsem 2 artı isterim:)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL